Silsila Badalte Rishton Ka - 7. epizoda - Nandini je trudna, Moli i Kunal provode vreme zajedno!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 7. epizoda – Nandini je trudna, Moli i Kunal provode vreme zajedno!

By  | 

Silsila Badalte Rishton Ka – 7. epizoda – Nandini je trudna, Moli i Kunal provode vreme zajedno!
Prevod: Maya. 🙂
*Epizoda emitovana 12.06.2018. u Indiji*
Kunal napušta bioskop, pa se sav potišten vraća u svoju sobu. Moli ga zove uporno i brine se, ali joj se on ne javlja. Moli mu onda šalje poruku “SORRY” (Izvini), a Kunal joj odgovara “LET IT BE…” (Ma pusti)

Malo kasnije, Kunal se vraća u sobu nakon večere i vidi sve sređeno unutra – romantična atmosfera sa cvećem, svećama, kokicama, pićima, stolicama i ekranom za film. Kunal gleda sve to iznenađen, a onda mu Moli dolazi s leđa i grli ga. Kunal je gleda i smeška se. Moli kreće da pleše oko njega, a onda ga poljubi i pita hoće li film. Kunal nije zainteresovan i želi da ode, ali ga Moli spreči i hvata za ruku: ,,Nemaš kuda da ideš. Ovo je sada vreme samo za nas dvoje… Zaključala sam već sve. Slušaćeš me sada ti! Dolazi ovamo… Dođi!”
Kunal nije zainteresovan, ali ga Moli dovodi na stolicu i kreće da mu skida košulju ljubeći ga strastveno. Kunal nije rad za to, ali Moli ga iz drugog puta uspeva ubediti i provodi romantične momente s njim. Uvodna pesma ide u pozadini… (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *