Simar - 02.01.2014. - Meghna stoji iza svega!

Indijske Serije

Simar – 02.01.2014. – Meghna stoji iza svega!

By  | 

capture-20140102-233937

Simar – 02.01.2014. – Meghna stoji iza svega!

Roli i Simar pozivaju sve, ali niko nije dostupan. Roli kaže da je Sid rekao da će se vratiti po podne. Simar kaže da su se možda zaglavili negde gde nema mreže. Ona nastavlja da ne zna šta da radi, da li je ovo povezano sa onim lažnim pozivom, ne bi trebali da troše mnogo vremena, treba da idu u policiju.

Simar i Roli odlaze u policijsku stanicu i kažu im da su vrata kuće bila otvorena, što znači da su došli kući, nemaju mnogo vremena. Policajac kaže da ne može da im pomogne, to područje nije pod njihovom policijskom stanicom (nije u njihovoj moći). Simar kaže Roli da idu. Roli pita azašto ju je zaustavila. Simar kaže zato što bi samo trošile vreme. Roli pita Simar da li joj je Prem rekao ime turističke agencije koja im je rezervisala autobus. Simar pokuša da se seti, a zatim pita zašto je to pita. Roli odgovara da mogu od agencije saznati da li je autobus stigao tamo ili ne, trebali bi da idu u Rampur. Simar kaže da je u pravu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Roli i Simar zajedno sa inspektorom stižu tamo. Simar pita da li je tu neki autobus bio rezervisan za Bharadwaj porodicu. On kaže da ne postoji takva rezervacija. Roli ga pita kako može tako da kaže i moli ga da proveri zapise. On im pokaže zapise ali oni ne mogu naći rezervaciju za njihovu porodicu. On ih pita da li je sad u redu. Čovek kaže da ne postoji takva porodica koja je ostala tu. Inspektor kaže da je njihova porodica otišla u hram, da idu tamo i saznaju. Simar pita pandita za njenu porodicu koja je učestovala u pooji i Staramajka je donirala novac tu. Oni provere zapise hrama. Inspektor kaže da u zapisima nema ništa. Roli pita pandita zašto laže, došle su sa porodicom tu, a onda su njih dve otišle, Staramajka je pričala o doniranju novca. Pandit kaže da je sve ispred njih. Inspektor kaže da sada misli da su lažirale celu priču. Simar plače i kaže da je sve prošlo a on kaže da su lažovi. On kaže da nema dokaza o njihovoj porodici nigde, neka one idu kući, a on će ih obavestiti ako dobije neku informaciju o njihovoj porodici. Njih dve napuste hram. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *