Simar - 02.11.2013. - Meghna i Šorija dolaze u Soniyinu kuću!

Indijske Serije

Simar – 02.11.2013. – Meghna i Šorija dolaze u Soniyinu kuću!

By  | 

capture-20131103-112235

Simar – 02.11.2013. – Meghna i Šorija dolaze u Soniyinu kuću!

Roli je iznenađena saznavši da je u kući Soniye. Ona ugleda sliku i pita slugu da li je to Soniya. Sluga potvrdi, a zatim ode da napravi kafu za nju. Roli kaže za sebe da je jako čudno, ime čije oni koriste, danas će je upoznati. Ona odluči da to kaže Simar.

Simar priča Mano i Janvi da su uzeli Soniyino ime nakon duge pretrage, jer je ona jedina osoba koja je popularna, a mediji je ne znaju. Dodaje da nisu znali da će doći pred njih kao Premov prijatelj i Sidov šef. Mano komentariše kako će sad morati da kriju istinu i od Soniye kao i od Meghne. Janvi krivi sebe za sve nevolje. Simar i Mano je smiruju i kažu da će one pobediti na kraju. Mano kaže da sad trebaju da ubrzaju svoj plan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Staramajka, Sudžata, Uma i Archna su u dnevnoj sobi. Prem dođe uznemiren. Staramajka i Sudžata ga pitaju da li je sve u redu. Prem nije siguran šta da kaže. Shailu i Pari uđu. Pari kaže da će im ona reći zašto je uznemiren. Shailu pokušava da je zaustavi, ali Pari nastavlja da Prem misli da je žena dobra jedino za kuću. Prem kaže da nije tako, on ne sumnja u njen talenat, ali način na koji je razgovarala nije bio ispravan. Pari se raspravlja sa njim. Staramajka kaže Pari da se nije trebala grupo ponašati. Archna se raspravlja sa Staramajkom rekavši da je radnja Parinog sina i zar ona ne može dati predloge. Staramajka kaže da naravno da može, ali da žene više znaju o kućnom poslu, a muškarci o spoljašnjem, pa trebaju da im veruju i da puste da oni donesu finalnu odluku. Ona (Staramajka) zatim pokušava da objasni Pari. Pari kaže kako ne želi nikakav problem u ovoj porodici zbog nje i da želi da bude zadužena za prodavnicu svog sina. Svi su šokirani.

Roli je zabrinuta i odluči da ode odatle ubrzo, ali da će sačekati Sida da dođe da bi mogla da mu da fajl, ali se onda seti da će Soniya doći sa njim, a ne može da se suoči sa njom. Ona krene da ode, ali ugleda Meghnu i Šorija kako dolaze u Soniyinu kuću. Ne zna šta da radi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *