Simar - 03.01.2014. - Bharadwaj porodica je oteta!

Indijske Serije

Simar – 03.01.2014. – Bharadwaj porodica je oteta!

By  | 

Simar - 03.01.2014. - Bharadwaj porodica je oteta!

Simar – 03.01.2014. – Bharadwaj porodica je oteta! 

Meghna kaze Roli I Simar da je ona napravila svoju celu porodicu pritvorenicima I da je dodale preokret u igri.Ona kaze da samo ona moze da spasi porodicu ako se sloze na sve sto ona kazu.Ja vas izazivam ako prihvatite vraticete svoju porodicu,ako izgubite gubite ih zauvek.

Svi se bude u mracnom mestu I zabrinuti su gde su.Oni pitaju jedni druge.Sid kaze ne znam sta nam se dogodilo. Mano kaze da je boli glava.Staramajka kaze da razmisle pazljivo sta se dogodilo. Rajendra kaze nas autobus se zaustavio I dalje se ne secam nicega.Sid pokusa da nadje izlaz.On kaze koliko se ja secam ja I Prem smo prisli vozacu da ga pitamo zasto je stao,ali tamo nije bilo vozaca I ja sam pao u nesvest.Mno dzi kaze da su svi pili iste sokove.Prem kaze znaci to jer bilo planirano.Sid kaze znaci da smo kindapovani. Rajendra kaze da traze izlaz.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Roli kaze Meghni zasto da ti verujemo kada si dokazala da si lazov kao I tvoj brat.Zvacemo policiju.Meghna kaze cak I da me uhapse,ja sam sigurna da necete videti svoju porodicu u njihovim poslednjim trenucima zivota.Simar kaze ne idemo nigde,radi se o nasoj porodici.Roli pita imas li dokaz da imas nasu porodicu.Meghna kaze imate 5 nivoa,ako pobedite imate nazad svoju porodicu.Razgovaracete sa porodicom nakon prvog nivoa.Morate da stignete u odredjeni PSO za pola sata sa golim tabanima.Roli kaze to je jedan sat od dande.Meghma kaze da,sta cekate.Simar kaze da je veoma vazno da razgovaraju sa njima,I da saznaju gde su oni.Kaze da prihvataju izazovMeghna kaze jedna stvar jos,ne mojte da pokusavate da budete pametne,drzim oci na vama. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *