Simar - 05.02.2014. - Simar saopštava porodici da je Janvi trudna!

Indijske Serije

Simar – 05.02.2014. – Simar saopštava porodici da je Janvi trudna!

By  | 

capture-20140206-134957

Simar – 05.02.2014. – Simar saopštava porodici da je Janvi trudna!

Roli i Sid zaustavljau Sonia-u izvan kuće i pitaju je u čemu je problem? Roli kaže videla sam ljubav prema Sankal-u u tvojim očima. Sid pita je li to zbog njegovog razvoda? Sonia kaže: ne, znaš da imam dosta ljudi koji me mrze. Sviđa mi se Sankal, ali ja ne želim da on bude u nevolji zbog mene. Plašim se. Sid kaže: strah je kao kad voziš bicikl. Roli kaže možda će se stvari promijeniti nakon vjenčanja i svi problemi će nestati. Roli kaže da je istinski životni partner samo za sretne ljude. Mi ćemo svi biti s tobom. Sid kaže da više nije sama. Samo zapamtite da vaša porodica nije slabost. To te čini jačim.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Simar zaustavlja Jahnvi i pita je šta je ona to krenula da uradi? Jhanvi kaže: da testira pacijenta. Simar kaže: da zna da je trudna. Čula sam da si razgovarali sa doktorom.

Sankal kaže: Mata ji da ne brine o tome. Sudbina čini veze, ja ću dobiti ono što je zapisano za mene. Sid kaže: tvoja sudbina je već donešena brate. On se okreće i ugleda Sonia-u kako stoji iza njega. Svi su iznenađeni kada su je ugledali. Sonia kaže: slažem se s ovom odlukom. Svi se smiju. Karuna grli Sonia-u. Svi čestitaju Sankal-u. Mata ji kaže: ljubim vas sve u čelo, ona kaže: ostanite sretni oboje.

Simar kaže da će postati majka i to je tako dobra vijest. Jahnvi kaže ne to je Shaureya-ovo dijete . Ne želim ništa imati u vezi s njim u svom životu . Ja sam tu za abortus . Simar kaže: da je to vaše dijete, zašto je ono krivo? Koja je greška dijeteta, u tome šta je Shaureya učinio? Kako možete razmišljati o tome kao majka jedne bebe? To je najljepši odnos na svijetu Jhanvi. Žena treba dati život ne da ga uzima. Kao medicinska sestra, mora da si vidjela mnogo majki koje imaju svoje najljepše trenutke. Kada te je Bog sada blagoslovio, ti želiš da ga ubiješ. Simar kaže doktor mi je rekao da je ovo prva i posljednja prilika da budeš majka. A ti samo želiš da ga ubiješ samo zato što je Shaureya-eva krv. Kako će on biti kao Shaureya, kad ga ti budeš podizala. Ne želiš da se dijete odvoji od vas , zar ne? Molim te da razgovaraš. Jhanvi ćuti. Jhanvi kaže ne, ja ne želim da ono bude na ovom svijetu. To dijete će uvijek biti povezano sa Shaureya-om. Ne želim ništa imati u vezi sa Shaureya-om u svom životu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *