Simar - 05.07.2014. - Roli i Sid odlaze u Nath Jeevan bolnicu!

Indijske Serije

Simar – 05.07.2014. – Roli i Sid odlaze u Nath Jeevan bolnicu!

By  | 

capture-20140711-143417

Simar – 05.07.2014. – Roli i Sid odlaze u Nath Jeevan bolnicu!

Simar pita ko je ona. Roli joj ispriča da je ona Parina sestra. Simar kaže da je smatrala Sunainu svojom porodicom i da njena porodica nije više u njenoj sudbini, ali kad je saznala za istinu o Sunaininoj nesreći, mislila je da će se vratiti njenom Premu i Anđeli, njenoj porodici, ali život je uništio i tu nadu. Ona plače. Roli kaže da nikad neće dozvoliti da se to desi, ovo je njena (Simarina) porodica i uvek će biti, kune se da neće biti dugo odvojena. Ona prekine vezu. Obe su u suzama. Roli kaže da nikad nije htela da povredi Surbi, ali Simar i Prem ne mogu biti razdvojeni, Simar ih je ostavila da bi spasila nju (Roli), sad je njen red da spasi Simar.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Simar se seća trenutaka sa Premom i plače.

Roli kaže da ima neka povezanost između Sunainine smrti i te bolnice, otići će tamo i saznati istinu.

Pandit je došao da zakaže datum za venčanje Prema i Surbi. Anurag, Đanvi i Nirvan dođu. Anurag im kaže da je njegova majka otišla sa Buaom, a on mora da ide na dva meseca u Ameriku, tako da njih dvoje (Đanvi i Nirvan) ostaju tu. Roli se pita šta može da uradi da zaustavi pandita, moli Boga da joj pokaže neki put. Roli se pretvara da se onesvestila. Svi su šokirani. Sid je odnosi u sobu. Staramajka kaže panditu da će morati da odlože to, dok Roli nije dobro, ne mogu da odluče datum. Pari misli kako zbog te Roli datum venčanja nije određen.  (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *