Simar - 05.11.2013. - Pari počinje da radi!

Indijske Serije

Simar – 05.11.2013. – Pari počinje da radi!

By  | 

capture-20131106-132211

Simar – 05.11.2013. – Pari počinje da radi!

Uma je jako srećna. Karuna je pita šta je razlog tome. Uma odgovara zato što je Staramajka dozvolila da Pari upravlja radnjom, a ona će sigurno dodati njene slatkiše u meni. Karuna kaže da pripreme večeru, a da to može bilo kad da traži.

Simar pita Roli šta se desilo tamo, zašto toliko kasni. Sid dođe i kaže da će joj on reći. On kaže da da je ona (Roli) impresionirala njegovu šeficu pri prvom susretu. Kada on ode, Roli kaže Mano i Simar da su Meghna i Šorija došli tamo i da je prihvatila venčanje. Mano joj kaže da ne brine, to je bio njihov plan, a ona im je pomogla, a sad samo trebaju da budu pažljive.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Meghna i Šorija slave Soniyinim/Rolin pristanak za venčanje.

Simar kaže da će sad Janvi reći svima na mestu venčanja šta joj je Šorija uradio.

Mano kaže da je jako zabrinuta nakon slušanja o pravoj Soniyi, šta ako se Meghna vrati u njenu kuću.

Meghna poziva Roli, Mano se javlja, Meghna kaže da želi da priča sa Soniyom, hitno je. Mano daje telefon Roli. Meghna kaže da moraju da urade sve rituale i da planira da urade roku u njenoj (Rolinoj) kući. Roli je van sebe kad čuje to. Meghna kaže da ne mora da brine, ona je spremila sve, zna da je ona (Roli) tradicionalna žena. Zatim kaže da će sutra doći u njenu kuću sa bratom zbog roke.

Roli pita šta će sad i kaže da ne može više ovo da radi, ne može da vara Sida više. Nisu planirali da rade rituale venčanja. Mano joj kaže da su oni uz, neka ne brine, samo im treba Soniyina kuća, a Simar će smisliti ostatak plana.

Sid traži Roli u sobi. Roli dolazi i Sid je grli. Sid je pita da li brine zbog nečega. Ona odgovara ne, a zatim se seti da joj je Mano rekla da pita Sida za Soniyinin raspored posla, pa ga pita kako mu je na novom poslu. Sid odgovara užurbano, sutra imaju 3 sastanka, sa advokatima, jedan je jako važan i izaći će zbog njega rano. Roli se u svom umu izvinjava Sidu, mora da ga opet slaže, ali zna koliko voli Janvi i neće podneti ono što joj se desilo. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *