Simar - 06.09-08.09.2011. - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar – 06.09-08.09.2011.

By  | 

a 06.09.2011.

Premova mama poziva Simar,pa ona silazi u kuhinju.Premova mama joj kaze da hoce da je nauci kako da napravi Daliu (hrana).Roli dolazi,a Premova odlazi po nesto.Dok Simar kuva,u kuhinju dolaze Uma i Pari.Pari pita Simar zasto je u kuhinji kad treba da brine o Premu.Simar pita da li se nesto desilo.Pari odgovara da je videla Prema kako sredjuje sam sebi ranu,sto je trebala ona da radi.Simar se misli kako joj Prem neda da mu pomogne.Staramajka dolazi i pita Simar kako je Prem.Pari odgovara kako ce Simar znati kada je vec duze u kuhinji,ne zna cak ni da Prem sam sredjuje ranu.Staramajka kaze Simar da preuzme brigu o Premu,pa je ona poslusa i ode.
Simar ide ka sobi i place prisecajuci se kako joj Prem ne dozvoljava da mu pomogne.Roli je sustize i tesi.Simar moli Roli da ona previje ranu Premu,Roli pristane i ode kod Prema.Dok mu previja ranu,njih dvoje pricaju.Izmedju ostalog,Roli kaze Premu da ga Simar mnogo voli.
Pari i Uma cuju razgovor izmedju Roli i Prema i pitaju se zasto je Simar poslala Roli da brine o Premu,kada je Staramajka rekla njoj (Simar) da to radi.Uma kaze da moraju saznati o cemu se tu radi…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


07.09.2011.

I Staramajkina i Jamnina porodica slave neki praznik.Meeni jako nedostaje Simar.U Staramajkininoj kuci,crtaju Simar mehendi.Cherry poziva Prema da vidi Simarin mehendi…

08.09.2011.

Kasnije,Staramajka objasnjava Simar kako se u njihovoj kuci radi Teej.Te veceri,zene se pitaju gde je Simar a zatim otkrivaju da je Simar sve sama spremila za Teej.Strina,Uma i Pari su ljubomorne,dok se Staramajka,Premova mama i Cherry srecne.
Nakon Teeja,Premova mama i Simar odlaze kod Prema u sobu,Simar mu nosi dorucak.Premova mama kaze Simar da nahrani Prema,ali kad ona (Premova mama) izadje,Prem kaze Simar da ce sam jesti.Simar je tuzna.
Kasnije,Prem na terasi govori slugama kako da ukrase proctor,vruce mu je.Simar to vidi i posalje mu po slugi vodu,ali Prem vrati vodu…

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *