Simar - 07.07.2014. - Roli odvode u "zabranjenu zonu"!

Indijske Serije

Simar – 07.07.2014. – Roli odvode u “zabranjenu zonu”!

By  | 

capture-20140712-135141

Simar – 07.07.2014. – Roli odvode u “zabranjenu zonu”!

Sid kaže da zna da je pričala sa Aditi. Roli kaže da joj govorila da je stigla u bolnicu.

Simar se pita zašto je Roli u bolnici, htela je da joj kaže da treba da se nađu i razgovaraju, ti ljudi su opasni.

Roli i Sid odlaze u sobu doktorke. Roli kaže da se oseća slabo. Doktorka kaže da moraju da joj pregledaju celo telo, a za to moraju da je zadrže na jednu noć. Sid pita zašto tako­. Doktorka kaže da će je držati na posmatranju 24h. Roli kaže da nema problem sa tim, moraju uraditi to. Doktorka pozove medicinsku sestru. Sestra kaže da niko ne može ostati sa pacijentom. Sid kaže da jedna osoba sme i da će on ostati tu. Roli razmišlja kako mora da mu kaže da ode. Sid kaže Roli da se ne oseća dobro tu, neko bi trebao da ostane sa pacijentom, predlaže joj da odu kod njihovog porodičnog lekara i kaže da mu se ovo mesto ne čini dobro. Roli kaže da je osoblje prijatno, ništa joj se neće desiti. Sid se složi. Sestra odvede Roli sa njom. Sida odvedu na recepciju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sestra kaže Roli da ne brine, neće imati problema tu, radi se samo o jednoj noći, nakon toga će svi njeni problemi biti rešeni. Nastavlja da je njen (Rolin) muž jako voli, ne bi otišao da ga ona (Roli) nije pitala. Ona da Roli odeću da se presvuče. Kad Roli ode, sestra pozove Kartika i kaže mu da je tražio mladu devojku, našli su jednu. Kartik kaže da će stići do večeri.

Sid stiže kući. Svi pitaju gde je Roli. Ssid kaže da su bolnička pravila tako čudna, niko ne može ostati sa pacijentom. Staramajka se moli za Roli.

Kartik saopštava porodici da je hitan slučaj, mora da ide. On se pozdravlja sa svima. Simar razmišlja kako će sad moći da spava u Sanđuinoj sobi, pričaće sa Roli večeras. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *