Simar - 08.01.2014.

Indijske Serije

Simar – 08.01.2014. – Simar i Roli ne znaju da naprave slatkiše sa spiska!

By  | 

capture-20140108-163058

Simar – 08.01.2014. – Simar i Roli ne znaju da naprave slatkiše sa spiska!

Meghna kaže Roli i Simar: “Otežala sam malo ovaj zadatak. Vas dve morate da napravite ova jela za 100 ljudi i da ih poslužite. Imate samo 2 sata da ispunite taj zadatak. Vaša porodica polaže nade u ovaj zadatak. Razmislite pre nego što odgovorite. Da, zaboravila sam da vam kažem da ako ne ispunite zadatak, vaša porodica neće dobiti ništa za jelo. Zadnji put su jeli juče ujutru.” Svi su šokirani. Simar kaže da prihvataju sve uslove, završiće zadatak u datom vremenu. Meghna pita da li to znači i za nju, njen (Rolin) ponos još nije splasnuo, ona (Roli) nije zaintresovana za spašavanje porodice. Nastavlja da im je dala šansu ali su je izgubile zbog te Roli. Roli se izvinjava, kaže da će uraditi to. Meghna kaže da ne menja svoje odluke, njihova porodica neće dobiti ništa za jelo. Simar se baca pred njene noge. Roli je preklinje takođe, kaže da će uraditi šta god ona kaže, neka joj oprosti i da ne uradi to njihovoj porodici. Meghna ode. Uma kaže kako će živeti bez hrane.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Roli kaže Simar šta je uradila (Roli), a sad će kaznu da snosi porodica. Simar kaže da će obaviti zadatak bez obzira na sve, možda Meghna promeni odluku. Sudžata kaže da one nisu naučile da gube. Staramajka kaže da će sigurno pobediti. Roli pita kako će to urade, čak iako uspeju, kako će nabaviti sve te stvari. Ona pokaže Simar spisak. Simar kaže da sve to imaju u kući, samo moraju da kupe povrće. Iznenada začuju glas prodavca povrća. Staramajka kaže da su one toliko hrabre i odvažne. Tetka Verma se svađa sa njim. Roli i Simar odlaze do njega i kažu mu da moraju da kupe svo povrće. On pita sve. One potvrde. Tetka Verma pita zašto kupuju toliko mnogo. Roli kaže da Staramajka hoće da naprave hranu za siromašne. Simar ga pita da donese još 5 KG paradajza. One počnu da unose hranu unutra. Roli vrišti zbog velike težine. Sid ne može da podnese to. Simar kaže da počnu sa radom. One čiste radnu površinu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *