Simar - 09.01.2014. - Staramajki je loše!

Indijske Serije

Simar – 09.01.2014. – Staramajki je loše!

By  | 

Simar - 09.01.2014. - Staramajki je loše!

Simar – 09.01.2014. – Staramajki je loše!

Simar shvata da su zaboravile da naprave slatkiše. One shvataju da slatkiše sa spiska ne znaju da naprave. Simar kaže da imaju 30 minuta, mogu da pokušaju da naprave. Uma kaže da pokušaju da se sete da im je ona rekla kako se prave. Roli joj kaže da pusti to, Meghna neće shvatiti da nema slatkiša. Simar kaže da je ona već ljuta, moraju da ih naprave. Ona pokušava da se seti kako ih je Uma pravila. Ostalo je samo 10 minuta i cela porodica se pita da li će uspeti da naprave ili ne. One izađu sa slatkišima. Svi su srećni. One pokušavaju da dođu do hrama.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U hramu, Meghna poklanja odeću siromašnim ljudima. Pandit joj kaže da je ona velikodušna žena. Meghna kaže da veruje da bi svi trebali da pomažu siromašnim ljudima. Simar joj kaže da je u pravu, one su sa njom u ovom dobrom delu i napravile su hranu za sve te ljude. Pandit kaže da je to tako dobro, pozvaće volontere/dobrovoljce iz hrama da im pomognu. Meghna kaže da ih pusti da same to urade i Božja sreća će biti sa njima. Dodaje da to moraju bosonoge da urade.

Sudžata kaže da je jako zabrinuta za Roli i Simar. Staramajka kuku/vrišti. Sudžata kaže da se ovo dešava zbog gladi. Mano viče na Meghnu. Staramajka kaže da će Roli i Simar sigurno pobediti. Roli i Simar služe hranu svim ljudima. Simar pita Roli da li je dobro. Ona odgovara da jeste, što brže one to urade, pre će Meghna dati hranu njihovoj porodici. Simar joj daje vodu. Ona počinje opet. Simar kaže da ne može da gleda Roli u tom stanju, moli Boga da joj pomogne. Meghna uživa u pogledu. Simarine noge su takođe povređene. Iznenada čovek dođe i prospe vodu iz ruku. Voda dodirne Roline noge i oseća se bolje, kaže da je dobro sad. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *