Simar - 09.07.2014. - Navjeevan bolnica trguje organima!

Indijske Serije

Simar – 09.07.2014. – Navjeevan bolnica trguje organima!

By  | 

capture-20140712-225027

Simar – 09.07.2014. – Navjeevan bolnica trguje organima!

Radnici ulaze u zabranjenu zonu ali ne nalaze Roli. Aditi je odvela Roli u drugu prostoriju. Roli se budi, iznenađena videvši Aditi. Aditi joj ispriča gde ju je našla a zatim joj da njen (Rolin) telefon i kaže da ju je Simar mnogo puta zvala. Roli joj zahvali. Aditi kaže da moraju da odu odatle. Roli kaže da želi da sazna šta se dešava, šta su hteli sa njom. Aditi joj kaže da ne bude luda, ona (Aditi) ima njen fajl, oni neće saznati ništa. Roli pita kako će pobeći odatle. Aditi kaže da će ona (Aditi) da im odvrati pažnju a ona (Roli) neka pobegne. Ona vidi radnike kako dolaze i izađe, napravi neki zvuk i oni odu tamo, a Roli pobegne.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kartik kaže sestri (drugoj, ne onoj koja je odvela Roli) da zna šta treba da uradi sa stvarima i da bude mora biti urađeno na vreme. Roli se krije i čuje to, pita se o čemu pričaju. Kartik ode. Roli počne da trči i sudari se sa sestrama koje nose kutiju/lednjak/hladnjak (sa stvarima o kojima je Kartik pričao). Kutija/lednjak padne i Roli je šokirana videvši šta je unutra. Jedna sestra pokušava da zaustavi Roli ali ona pobegne. Kartik pita šta se desilo. Sestra kaže da je ona pobegla, a i videla je sadržaj lednjaka. On pita da li ima ikakvih detalja. Sestra kaže da samo glavna sestra zna.

Roli je na putu, javlja Aditi da je izašla. Aditi kaže da je i ona izašla. Roli kaže da želi da je vidi. Aditi joj predloži da se vide ispred Bharadwaj kuće. Roli razmišlja kako Simar nije bezbedna tamo i odluči da je pozove. Ona pozove ali se Vikrant javi. Međutim, i Simar podigne slušalicu iz svoje sobe, ali pošto čuje da se Vikrant javio, ćuti. Roli je uplašena, pita se šta ako je i on sa tim ljudima iz bolnice, posumnjaće ako ne kaže ništa, treba da kaže nešto. Ona se pretvara da traži nekoga, pa kad joj on kaže da je pogrešila, ona se izvini i prekine. Simar je drago što je Roli sigurna. Vikrant oseća kao da je još neko podigao slušalicu. Silazi dole, ali nema nikoga. Potom odlazi kod Simar, ona se pretvara da spava. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *