Mohini vrati Staramajku!

Indijske Serije

Simar ( 1 267 ep. ) 21.08.2015 – Mohini vrati Staramajku!

By  | 

Simar sipa tekućinu u vrčeg, ali ništa se ne dešava.4

Amar kaže da proba sa nekim drugim vrčegom, Simar isto uradi, ali ništa se ne dešava.Svi se čude.Simar se seti da je Mohini učila nešto prilikom sipanja te tekućine u vrčeg, a oni je ne znaju.

Amar pita šta će sada, Simar se okrene prema Mata Rani i kaže boriti se.Nemaju druge opcije.Ona će izaći pred Mohini, bez vea.Došlo je vreme da Simar i Mohini stanu jedna pred drugu.

U policiji, ovi zatvaraju Mohini i Sunandu u ćeliju.

Mohini kaže da ne mogu ništa uraditi dok je veo na lisici.Sunanda kaže inspektoru da su sada zatvorene, neka ims kinu veo.Inspektor pita gde žure, posle će.Mohini krene da viče na inspektora, ali je iznenanda zaboli glava, a i Sunanandu, Mohini se okrene, šokira se kada vidi Mata Raninu sliku.

Sunanda se okrene, i ona se šokira.Mohini pita ko je stavio tu Mata Raninu sliku.Inspektor kaže da sad vidi da je onaj ko mu je rekao za njih dve govorio istinu.Doda da zakon ne može ništa, ali ovo ne može biti boji način da spreče njih dve da koriste crnu magiju.Mohini kaže inspektoru da će se kajati, neće se moći spasiti od nje.Inspektor kaže da se ne brine za njega, nego za sebe.Možda će njihov kraj biti pre suda.Mohini uperi prst u inspektora i oslovi ga, on kaže policajcu da sve dobro snimi.Koristiće im.Mohini besno kaže da će mu se osvetiti.Čuje se Simarin glas koji kaže da se dovoljno svetila.

Mohini i Sunanda su šokirane kada vide Simar, ona ode do rešetaka.

Nastavak na sledećoj strani

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!