Mohini vrati Staramajku!

Indijske Serije

Simar ( 1 267 ep. ) 21.08.2015 – Mohini vrati Staramajku!

By  | 

Simar sipa tekućinu u vrčeg, ali ništa se ne dešava.4

Amar kaže da proba sa nekim drugim vrčegom, Simar isto uradi, ali ništa se ne dešava.Svi se čude.Simar se seti da je Mohini učila nešto prilikom sipanja te tekućine u vrčeg, a oni je ne znaju.

Amar pita šta će sada, Simar se okrene prema Mata Rani i kaže boriti se.Nemaju druge opcije.Ona će izaći pred Mohini, bez vea.Došlo je vreme da Simar i Mohini stanu jedna pred drugu.

U policiji, ovi zatvaraju Mohini i Sunandu u ćeliju.

Mohini kaže da ne mogu ništa uraditi dok je veo na lisici.Sunanda kaže inspektoru da su sada zatvorene, neka ims kinu veo.Inspektor pita gde žure, posle će.Mohini krene da viče na inspektora, ali je iznenanda zaboli glava, a i Sunanandu, Mohini se okrene, šokira se kada vidi Mata Raninu sliku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sunanda se okrene, i ona se šokira.Mohini pita ko je stavio tu Mata Raninu sliku.Inspektor kaže da sad vidi da je onaj ko mu je rekao za njih dve govorio istinu.Doda da zakon ne može ništa, ali ovo ne može biti boji način da spreče njih dve da koriste crnu magiju.Mohini kaže inspektoru da će se kajati, neće se moći spasiti od nje.Inspektor kaže da se ne brine za njega, nego za sebe.Možda će njihov kraj biti pre suda.Mohini uperi prst u inspektora i oslovi ga, on kaže policajcu da sve dobro snimi.Koristiće im.Mohini besno kaže da će mu se osvetiti.Čuje se Simarin glas koji kaže da se dovoljno svetila.

Mohini i Sunanda su šokirane kada vide Simar, ona ode do rešetaka.

Nastavak na sledećoj strani

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

195 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *