Simar - 10.01.2014. - Meghna obaveštava Simar o Staramajkinom stanju!

Indijske Serije

Simar – 10.01.2014. – Meghna obaveštava Simar o Staramajkinom stanju!

By  | 

Simar - 10.01.2014. - Meghna obaveštava Simar o Staramajkinom stanju!

Simar – 10.01.2014. – Meghna obaveštava Simar o Staramajkinom stanju!

Staramajka ne može da diše. Sudžata moli da odvedu Staramajku gore. Sid kaže da ne veruje da je tako bespomoćan. Staramajka mu kaže da ne krivi sebe, ona ima celu svoju porodicu, neka misli o Simar i Roli, one moraju same da trpe, ne zna (Staramajka) kroz šta one prolaze. Sudžata kaže da će sve biti u redu. Iznenada flaša vode je ubačena u njihovu prostoriju. Oni daju vodu Staramajki. Hrana je takođe dostavljena. Sudžata je pita da jede. Staramajka kaže da ne može da jede dok ne vidi da su Simar i Roli u redu. Iznenada Roli i Simar ulaze u kuću. Njihove noge krvare. Staramajka kaže da su u tom stanju zbog njih, one jedva mogu da hodaju. Sid i Prem ne mogu da gledaju to. Staramajka kaže da su pobedili za njih. Roli i Simar sednu na sofu. Simar sređuje Rolinu nogu. Roli kaže da se nada da je Meghna dala hranu njihovoj porodici. Simar kaže da je prošli put ispunila obećanje, i ovog puta će. Roli kaže da je posekla nogu pre par dana i Sid joj je sređivao ranu i bio je ljut što je izašla iz kuće bosa da mu kupi lubenicu. Bila je zadovoljna tog dana a i sad je. Može da podnese sve za porodicu. Simar kaže da. Meghna kaže na spikerfon (porodici Bharadwaj) da je ova sreća beskorisna, problemi će rasti vremenom. Staramajka kaže da Roli i Simar nikad ne gube, oni (Bharadwaj porodica) su njihova (Simarina i Rolina) snaga. Meghna kaže da će vreme raščistiti sve.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sledećeg jutra, Simar i Roli rade pooju i mole se za njihovu porodicu. Ostatak porodice se moli sa njima. Staramajka se ne oseća dobro. Ona misli da popije vodu, ali se iznenada sruši na zemlju. Jedva diše. Janvi je proverava i kaže da je to zbog manjka kiseonika, nizak joj je sećer. Sudžata viče i doziva Meghnu, kaže da su Staramajki potrebni lekovi. Rajendra moli Meghnu za pomoć. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *