Đuvala se dokopala snimka!

Indijske Serije

Simar – 10.05.2014. – Đuvala se dokopala snimka!

By  | 
Simar

Simar

Počinje treći krug emisije “Snaja br. 1”. Svaka kandidatkinja dobija po jedno jaje u korpici u kojoj su mini kamera i mikrofon. Prema tom jajetu treba da se odnose kao prema detetu, tj. ne sme mu se ništa desiti 48h. Kandidatkinja čijem se jajetu nešto desi pre isteka 48h, biće eliminisana. Pari se pita kako će to da izvede, njoj je porodica i oko Aarava pomagala. Bakti u sebi misli kako neće dozvoliti Đanvi da pobedi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pari i Uma donose svoja jaja kući, objašnjavaju ukućanima zadatak. Kuši u sebi razmišlja kako da uzme snimak od Verme. Roli je pita o čemu razmišlja. Ova joj odgovori da je samo napeta malo, veliki će korak preduzeti. Simar joj kaže da ne brine, još malo pa će strah od Đuvale iščeznuti.

Bakti se prenemaže pred tetkom, Šanti i Đanvi da ne zna kako će da brine o jajetu. Teka joj kaže da će se brinuti o njemu isto onako kako se brine i o članovima njihove porodice, ali, ne može to reći za svakoga (misleći, pri tom, na Đanvi, naravno). Šanti kaže kako nije tako, Đanvi će zasigurno pobediti u takmičenju. Đanvi odgovori da je potpuno sigurna u sebe i zna da je sposobna da bude dobra majka. Neće ih izneveriti. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *