Đuvala greškom ubija svog sina!

Indijske Serije

Simar – 10.06.2014. – Đuvala greškom ubija svog sina!

By  | 
Amita Khopkar

Amita Khopkar

Prevod: Jeca

Kad je Đuvala pucala, Baba je stao ispred nje tako da je njega metak pogodio. On pada na pod. Đuvala plače i kaže im da pozovu hitnu pomoć.
Simar kaže Premu i Sidu gde su odveli Roli. Oni idu ka tamo.
Đuvala plače: “Bože, šta sam uradila?!! Baba, bićeš dobro!!”
Birju zove hitnu pomoć. Roli kaže da je istina da ga uopšte ne zna. Đuvala kaže da se ovo desilo zbog nje.
Baba otvori oči: “Nemoj joj ništa uraditi. Ona je moja Jhumki. Molim te, volim je.”
Prem i Simar su na putu. Sid je otišao da pita za mesto. On dođe i oni krenu ka garaži.
Roli kaže Đuvali: “Tvoj sin voli Jhumki, a ona izgleda isto kao ja. Cela moja porodica je zna. Kamo sreće da si me pitala pre nego što si uradila ovo.”
Baba joj kaže da je ona njegova Jhumki. Đuvala mu kaže da je ona sa njim, neće dozvoliti da mu se išta desi. Birju kaže da hitna pomoć dolazi. Baba umire. Đuvala vrišti.
Roli: “Šta si uradila Đuvala? Ubila si svog rođenog sina. Da si me slušala, tvoj sin bi bio živ. Treba da otvoriš oči i shvatiš da je ovaj put pogrešan.”
Birju kaže da je neće ostaviti na miru, ona je odgovorna za njegovu smrt. Roli pobegne. Pita se gde bi trebala da ide. Ona je na putu, pronađe Birjuov auto i sedne u njega. Birju i njegovi ljudi dođu i prate je. Kiša pada. Roli se pita gde da ide. Ona vidi kako auto dolazi, ne može da vidi kuda ide.
Đuvala sedi pored mrtvog tela svog sina. Prem, Simar i Sid stižu tu, ugledaju Đuvalu sa sinom. Oni traže Roli. Sid pita Đuvalu gde je Roli, pobiće ih sve. Policija stigne i kaže Sidu da ih pusti da rade svoj posao. Oni ugledaju Đuvalu sa telom njenog sina, pa pozovu hitnu pomoć. Inspektor pita Đuvalu šta se desilo. Simar kaže da su svuda pogledali, Roli nije tu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Roli vozi. Ona ne zna gde da ide. Auto joj stane. Pita se šta da radi. Njen auto udari u nešto. Ona kaže da je to bio auto, trebala bi da ide i da vidi ko je bio to. Potom ugleda Birjua i njegove ljude kako joj prilaze pa sedne u auto i ode. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *