Kuši uvodi Roli i Simar u Đuvalinu kuću!

Indijske Serije

Simar – 12.05.2014. – Kuši uvodi Roli i Simar u Đuvalinu kuću!

By  | 
Prerušeni Roli i Sid

Prerušeni Roli i Sid

Simar kaže novinarima da stvarno postoji imovinska mafija kod njih, ali ne može im reći ko je u pitanju. Izvinjava se što im je trošila vreme. Novinar im kaže da one shvataju novinere zdravo za gotovo. Đuvala je sve ovo gledala na TV-u. Naredi Birjuu da pozove jednog od novinara.

Bakti uzme jastuk s namerom da razbije Đanvino jaje, ali joj neko s leđa stavi ruku na rame. Ona se prepadne. Okrene se i ugleda tetku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U kući su svi napeti jer su poniženi pred kamerama. Verma misli da joj je Kuši zamenila telefon. Sankalp kaže da su oni pogrešili jer su joj verovali, hoće da je ošamari, ali ga spreči Karuna. Kuši ih moli da joj veruju da je uz njih i da se promenila. Kune se detetom da nije kriva. Simar kaže da je trebalo da naprave kopije snimka. Neko zove Roli i javlja joj da pusti TV. Ona to i učini. Đuvala daje izjavu za medije, kaže im da nije trebalo da se rugaju Baradvajevima. Moli ih da to ne rade više. Ako zaista postoji imovinska mafija kod njih, ona će ih podržati. Učiniće sve da im pomogne. No, da bi se to desilo, moraju glasati za nju.

Birju obaveštava Đuvalu da su čelnici partije jako zadovoljni njome. Ona mu kaže da njena osveta još nije izvršena. Birju je podseća da sutradan imaju stranačko okupljanje/sastanak. Savetuje Đuvalu da iskoristi što su joj ljudi naklonjeni. Ona odgovori da će se pobrinuti za Baradvajeve nakon tog okupljanja. Začuje buku iz sobe na spratu pa požuri gore.

Bakti se pravda tetki da nije ništa loše htela da uradi, ali joj ova odgovori da zamalo da napravi veliku grešku. Srećom, došla je u pravi čas. Ispred stola na kome je stajalo jaje bilo je ogledalo. Da je razbila jaje, kamerica u korpi bi sve to snimila. Umesto Đanvi, diskvalifikovali bi nju. Bakti je iznenađena. Tetka je pita zašto je htela da razbije jaje, ne voli Đanvi ili je u pitanju nešto drugo. Bakti joj priznaje da je od detnjstva zaljubljena u Anuraga. Tetka je u šoku. Bakti doda da je Đanvi ušla u njegov život i ona je shvatla da ona (Đanvi) nije za njega. Njemu treba žena koja će voditi računa o njemu. Tetka joj odgovori da je u pravu i ona je uz nju. Neka pobedi na tom takmičenju. Bakti kaže da hoće. Tetka je savetuje da provodi vreme sa Anuragom kad Đanvi ode u bolnicu, uveče. Grle se. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *