Simar - 12.07.2014. - Aditi takođe stiže u Ahmedabad!

Indijske Serije

Simar – 12.07.2014. – Aditi takođe stiže u Ahmedabad!

By  | 

capture-20140715-125735

Simar – 12.07.2014. – Aditi takođe stiže u Ahmedabad!

Kuši kaže Umi da misli da Roli krije nešto, a Sid, Prem i Surbi joj pomažu. Uma je pita kako to misli. Kuši počne da priča od početka. Uma kaže da je to veoma iznenađujuće, šta Roli pokušava da uradi. Kuši kaže da se isto to i ona pita, zna da ide u Ahmedabad zbog istog razloga. Uma kaže da to znači da ona ne ide zbog kupovine. Kuši kaže da zato ide sa njom, fokusiraće se na nju. Uma kaže da treba da znaju šta se dešava u njenom umu/glavi. Kuši se misli kako će razotkriti istinu i pitati Staramajku za ključeve.

Simar traži Sanđuine bojice radnoi sobi. Vikrant dođe i pita je šta je radila u radnoi sobi. Simar kaže da je tražila Sanđuine bojice, a zatim ga pita da li želi kafu ili nešto. Vikrant odgovara da ne. Simar ode. Vikrant ode u radnu sobu i ugleda da je slika njega i Sanđu pomerena (iza te slike je nešto), pita se kako je se to otvorilo. On zatim otvori fioku i pritisne dugme koje je unutra pa se slika vrati na mesto. On se pita da li je Simar videla to.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Roli pozove Aditi i obavesti je da ide u Ahmedabad. Aditi joj kaže da ona (Roli) zna kako su oni opasni, već su to videli, a sad ona sama ide tamo. Roli kaže da ne, Surbi i Kuši će biti sa njom. Aditi kaže da će biti u kontaktu telefonom, neka je obavesti ako bude neki problem.

Sid dođe i da joj kartu a zatim joj kaže da ga obavesti ako bude želela kartu za Delhi za sledeće veče/noć. Roli kaže da ide na 3 dana. On joj kaže da ne može da joj veruje, ako počne da joj nedostaje kao u bolnici i bude želela da se vrati, trebala bi da ima kartu. Roli kaže da je to tačno, ali to se neće desiti, jer ide u kupovinu a ne na testiranje. On kaže da je kupovina važnija za nju od njega. Roli mu kaže da je on njen život i zagrli ga. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *