Simar - 12.10.2013. - Šorija kaže da je sve ovo bila osveta!

Indijske Serije

Simar – 12.10.2013. – Šorija kaže da je sve ovo bila osveta!

By  | 

Simar – 12.10.2013. – Šorija kaže da je sve ovo bila osveta!

Sudžata je zabrinuta za Janvi. Mano joj kaže da sve treba da bude normalno, jer ako svi brinu toliko, nikad neće zaboraviti incidente iz prošlosti. Svi se pridružuju da igraju „dandiya“.

Janvi izlazi iz kupatila brišući lice peškirom. Ona primeti da je dekoracija iz cele sobe nestala, a cveće u kanti. Krene da traži Šoriju. On se pojavi na vratima. Janvi ga zagrli i kaže hvala bogu, da se na trenutak uplašila gde je. Šorija skine njene ruke sa sebe, odgurne je i pita ko je ona i šta radi u njegovoj sobi. Janvi je šokirana i pita kakva je ovo šala. Ona ga dotakne, ali je on opet odgurne. Šorija je pita kako se osuđuje da ga dodirne. Janvi u šoku kaže da toliko šale sa njegovom ženom prve bračne noći nije dobro. Šorija se nasmeje i pita da li je ona izgubila razum, da će on, Šorija Singhania oženiti nju, medicinsku sestru, kakva je to šala. Janvi kaže da ovo nije šala, da su se oni venčali. Ona ga uhvati za okovratnik, ali joj on skine ruke i kaže joj da skloni ruke jer će uprljati njegovu jaknu. Nastavlja da je jednom napravila grešku podignuvši ruku, da ne radi to opet, jer će mu biti dosadno da je uči lekciju i za to. Janvi ga gleda u šoku. Šorija je pita zašto ga tako gleda, da li je zaboravila šamar. Kaže da je ona mogla da ga zaboravi, ali on ga je se sećao svakog trenutka. Nastavlja da je sad rasterećen. Da je čudno to što je mislila da će se on prometi zbog nje, kako tužno. Oslovljava je sa „gospođiće Janvi Bharadwaj“ i kaže da se Šorija ne menja ni zbog koga. Da on menja živote drugih baš kao što je njen. Šorija sedne i kaže da je sve ovo što je uradio bila osveta za šamar. Mogao je da je ošamari, ali hteo je da uradi nešto što će pamtiti ceo život, kao ovo što je danas uradio. Šorija se sprema da ode. Janvi mu kaže da ne može da joj uradi ovo, izvinjava se zbog svega što je uradila, oni se vole danas, on je njen muž, venčali su se i moli ga da ne ide. Šorija je pita stvarno, koji dokaz ima da su se venčali, da li je to sveštenik ili publika koja radije ostaje tiha čuvši ime Šorija Singhania. Kaže joj da ide da pita bilo koga, niko ništa nije video, ali da bude pažljiva jer će ljudi pomisliti da je luda što priča takve stvari o Šoriji.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Šorija kaže da je sve ovo bila osveta!capture-20131013-115344capture-20131013-115550capture-20131013-115753

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *