Simar i Roli drže dije na dlanovima!

Indijske Serije

Simar – 13.01.2014. – Simar i Roli drže dije na dlanovima!

By  | 

 

Roli i Sid

Roli i Sid

Prevela: Tempesta

Meghna tera Simar da istera Vermu iz kuće. Staramajka je bolesna, i samo ako ispuni svoj zadatak, daće joj lek.
Simar krene sa poslužavnikom ka Vermi. Pita se kako da je otera. Pruži joj šoljicu čaja, pa ga kao slučajno prospe po njoj. Verma je pita šta je to uradila, muž joj je poklonio taj sari. Odlazi. Simar priča Roli kako je Staramajka bolesna i Meghna će joj dati lek samo ako ispune naredni zadatak.
Janvi meri Staramajki (koja se onesvestila) puls, kaže da je jako slab, svi se zabrinu. Ona tera Sida da donese vode. On jedva nađe malo vode u flašici. Prskaju Staramajku. Napeti su.
Meghna kaže Simar i Roli da je sreća prolazna i njihov sledeći zadatak biće zahtevniji. Roli joj odgovori da su spremne da učine sve za svoju porodicu. Neka im kaže šta hoće. Meghnu zove Atul, ali mu ona odbije poziv. On je opet zove. Meghna mu se javlja, pita šta je bilo. On joj kaže da je video da se Staramajkino stanje otelo kontroli. Ona mu naredi da učini nešto, Staramajka ne sme da umre. Simar i Roli su lude od brige. Meghna im kaže da je njihov naredni zadatak da im dije gore na dlanovima 24h. Spavaće i ješće sa dijama na dlanovima.
Članovi porodice se obraćaju Meghni preko kamere, govore joj da je Staramajki loše. Atul im preko zvučnika kaže da će im poslati injekciju koja će delovati samo par sati. Ostalo zavisi od toga kako Roli i Simar budu obavile zadatak. Janvi daje Staramajci injekciju. (NASTAVAK NA SLED. STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *