Simar - 13.10-17.10.2011. - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar – 13.10-17.10.2011.

By  | 

simar_prem_post_1330938357 13.10.2011.

Staramajka poziva Sudzatu da uradi neku ceremoniju,pa se ona vraca u hram.
Prem hoda na ulici,nevreme je.Simar ga moli da je saslusa ali je on odgurne i nastavi da hoda.
Uma donosi Siddu Prasad i ugleda catalog sa prelepim gradjevinskim objektima.On kaze da je tu njegova kancalarija i da je zeleo da Sattu (Umin muz) bude njegov partner,a da ona dodje u London.Uma je odusevljena i kaze da ce o ovom pricati sa Sattuom.Ona zatim ode.
Simar kaze Premu da to sto se desilo tog dana je bilo nenamerno i da nisu znali da ce se to desiti.Prem joj kaze da prestane i da je njegov zivot iskvaren.On odgurne Simaar i nastavlja da hoda.U jednom trenutku se zacuje truba auta i Simar vrisne Premovo ime.
Svi su u bolnici,Prem je u operacionoj sali.Pari i Karuna pitaju Simar kako se desila ta nesreca,posto je ona bila tamo.Surendra govori da nije vreme za takva pitanja,da sad treba samo da se mole da Prem bude dobro.Izlazi doktor i govori da sad moraju da cekaju,a zatim odlazi.Simar gleda kroz staklo Prema i seca se njihovih zajednickih trenutaka i place.
Sutradan,u bolnicu dolaze Jamna,Meena i Rajo.Simar i Roli se grle sa svima.Dok se Roli grli sa Rajo,ona joj sapuce da je Simar rekla Premu istinu u vezi vencanja.Rajo je sokirana.
Rajo i Simar se izdvajaju u stranu i Rajo joj govori da joj je Roli rekla da je ona (Simar) ispricala Premu istinu.Rajo je tesi.
Ponovo se pojavljuje doktor.Sudzata ga pita kako je Prem.On odgovara da mu je bolje,ali dodaje “ali”.Svi su napeti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *