Simar 13.11.2013. - Sudžata savetuje Janvi da razmisli o svojoj odluci

Indijske Serije

Simar – 13.11.2013. – Sudžata savetuje Janvi da razmisli o svojoj odluci!

By  | 

capture-20131114-143240

Simar – 13.11.2013. – Sudžata savetuje Janvi da razmisli o svojoj odluci!

Janvi je na svom krevetu i seća se svega što joj je Šorija uradio. Sudžata uđe. Janvi je pita zar ne spava. Sudžata pita kako ona može da spava dok joj je ćerka u suzama. Ona nastavlja da je žena jaka, može da hoda bez obzira šta joj dođe na put, venčanje je stalni odnos i treba svom odnosu da da još jednu šansu, jer možda te suze neće prestati sa prekidanjem ovog odnosa sa Šorijom. Janvi kaže da joj srce kaže jednu stvar, a glava drugu. Sudžata odgovara da se srce odnosi na dušu i da u ovakvim slučajevima treba da sluša srce.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Staramajka deli poklone svima povodom Diwali-ja. Ona zatim pita Mano zar neće tražiti svoj poklon ovog puta. Mano je grli i kaže da je znala da ne može dugo da bude ljuta na nju. Staramajka joj daje najveći poklon. Ona zatim ljubi Janvi u čelo i kaže da joj želi svu pravdu i sreću sa ovog sveta, a zatim joj daje poklon i grli je.

Simar kaže da je konačno taj dan došao, sutra će Singhanie dobiti kaznu za ono što su uradili Janvi. Roli kaže da, sutra je poslednji dan.

Svi su ispred njihovog Boga. Simar kaže da je ovo dan dobrog nad lošim, da im da snagu da se bore sa zlom. Roli kaže da će se to desiti. Simar kaže da im da snagu da daju Janvi njeno pravo. Pooja počinje. Roli kaže da je ovo dan svetlosti za njih, njen Bog je napisao tamu u njihovoj (Singhanijinoj) sudbini zbog svega što su im uradili.

Svi su ispred Meghnine kuće. Simar kaže Roli da je ovo njihov zadnji dan, samo da bude čvrsta. Mano kaže da će ona biti uz nju.

Unutra, Attul i Meghna su zauzeti oko ukrašavanje. Meghna se zahvali Attulu za sve, kaže da je konačno došao dan kad se njen brat ženi. Nastavlja da je glavni ministar njihov specijalni gost, ne želi nikakve probleme u njegovom prijemu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *