Simar - 14.01.2014. - Meghna otežava zadatak!

Indijske Serije

Simar – 14.01.2014. – Meghna otežava zadatak!

By  | 

Simar - 14.01.2014. - Meghna otežava zadatak!

Simar – 14.01.2014. – Meghna otežava zadatak!

Simar i Roli stoje u dnevnoj sobi. Roli pita da sad da njoj dije. Simar kaže da je samo noć ostala, sama će joj dati. Sudžata kaže Staramajki da pojede nešto. Staramajka kaže kako može da jede, neka pogleda kako su njih dve u velikoj nevolji zboog njih. Meghna dođe. Staramajka kaže da ona misli da može da ih uništi. Mano kaže da su se Simar i Roli i pre borile za porodicu. Sudžata kaže da je u pravu, ali i one su samo ljudi. Meghna kaže da je ova epizoda bila jako dosadna, učiniće je zanimljivijom. Ona otvori vrata, prozore i kapiju. Hladan povetarac uđe unutra. Roli je pita šta je to uradila. Meghna kaže da njihov Bog radi to, divno je što su one njegove, a on je sa njom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavlja da će morati da trpe i plamen koji im gori na rukama i hladan vetar. Simar se pita zašto Bog ovo radi, radi se o životu Staramajke, ne mogu da izgube. Ona pokušava da sakrije plamen. Roli padne na pod. Simar je pita da ustane. Ona kaže da ne može jer joj noge drhte. Simar ne može da joj pomogne jer su joj na dlanovima dije. Meghna dolazi. Roli i Simar plaču, kao i cela porodica. Staramajka pokušava da uteši Sida. Meghna upali ventilator. Svi se mole Bogu. Meghna uperi ventilator u Simar. Simar ne sluša Meghnu. Roli se moli da pomogne Simar. Simarine ruke su izgorele. Meghna uživa u pogledu. Roli uspeva da ustane i spase plamenove od vetra. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *