Simar - 14.09.2013. - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar – 14.09.2013.

By  | 

Janvi im kaže da ne prilaze inače će ubiti Sudžatu. Simar kaže da ne radi to jer će onda ćerka ubiti svoju majku. Svi su šokirani. Simar kaže da je istina, da je Janvi ćerka Sudžate i Rajendre. Simar kaže da im je Šoba rekla istinu. Simar nastavlja govoreći Janvi da zna da joj ne veruje, ali ima dokaz. Janvi polako spusti pištolj. Simar i Roli ispričaju da su išle da vide Šobu u zatvor i da im je tad ispričala o tome. Dok je Šoba pričala, Roli ju je tajno snimala telefonom. Janvi kaže da one lažu kao i uvek. Roli kaže da znaju da im ne veruje, zato su ponele dokaz sa sobom. Roli pokazuje video snimak Šobinog priznanja. Pištolj ispada iz Janvine ruke dok gleda video. U videu, Šoba govori da su Sudžata i Šaktijeva žena rodile istog dana, ali da je Šaktijeva žena rodila mrtvu bebu. Pošto se Šaktijeva žena osećala jako loše, ona (Šoba) je odlučila da zameni bebe, pa je Sudžati rečeno da je rodila mrtvo dete.

Sudžata govori Janvi da je ona njena ćerka i pokušava da je dotakne, ali se Janvi izmakne i kaže da to ne može biti istina, da ona ne može biti njena ćerka i da ne može biti član Bharadwaj porodice. Janvi kaže Simar i Roli da ovo mora da je još jedna njihova laž, da su sigurno one naterale Šobu da to kaže. Ona zatim kaže da mora da se vidi sa Šobom. Ona je zatim pozove, ali je Šoba nedostupna. Ona upozorava Simar i Roli da ih neće poštedeti ako su uradile Šobi nešto. Janvi odlazi iz kuće. Svi je prate i pokušavaju da je zaustave. Prem pita Janvi da li ga smatra za brata, i kaže joj da ne ide za tom vezom. Sudžata kaže da ako želi da ide, oni će svi poći sa njom. Sudžata kaže da je nakon dužeg vremena pronašla ćerku i da je sad neće pustiti samu. Janvi vrišti da ona nije njena ćerka i da nema veze sa njom. Simar kaže da u šta god ona verovala, između njih dve (Janvi i Sudžate) ima krvna veza. Janvi kaže Simar da troši njeno vreme. Ona zatim seda u taksi i kaže da ne želi ostati ovde, a zatim kaže vozaču da vozi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Inspektor obaveštava Šobu da su formalnosti gotove, te da može da ide. Šoba se smeje i napušta policijsku stanicu.

01

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *