Simar - 15.01.2014. - Soniya dovodi policiju u Bharadwaj kuću!

Indijske Serije

Simar – 15.01.2014. – Soniya dovodi policiju u Bharadwaj kuću!

By  | 

Colors-Golden-Petal-Awards-2013-46

Simar – 15.01.2014. – Soniya dovodi policiju u Bharadwaj kuću!

Roli i Simar pozovu vodoinstalera. On kaže da mora da proveri liniju cevi. Pari kaže zašto on ne izlazi iz kuhinje. Roli izađe sa njim da mu pokaže liniju cevi. Nju pozove Soniya, ona (Roli) mu kaže da izađe i ostane sam. Ona se pita da li da primi poziv ili ne. Staramajka kaže da ne bi trebali da gube nadu, možda je ovaj vodoinstalater njihov spasitelj. Vodoinstalaterse pita koja je cev od kuhinje. On počne da proverava razne ventilator. Sid i svi ostali osećaju vibraciju. Prem počne udarati ventil sa staklom. Svi viču za pomoć.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Oni nastavljaju da viču. Sid udara jače ventilator. On je umoram od toga. Roli kaže Simar da doručkuje, Meghna može da dođe svaki čas. Pari plače i kaže šta će se desiti ako vodoinstalater ode, a zatim kaže Shailu da udari ventil. Svi viču za pomoć. Iznenada vodoinstalater čuje vibracije nekoliko cevi, ali on ode. Mano pita zašto se on vratio. On kaže da je vodovod počeo. Simar mu daje novac i on ode. On se okrene i kaže da je njegov posao odličan, voleo bi da joj služi opet. Sid pita zašto ništa nije u njihovu korist. Meghna kaže zato što ona to ne želi, kažu da su svi sigurno umorni. Ona se smeje, pita ih kako su mogli da zaborave da je ona kupila sve na njihovom putu, šta je onda mali vodoinstalater. Sid kaže da to znači da je on njen čovek i on je ignorisao sve glasove. vodoinstalater poziva Meghnu i kaže da je ignorisao sve glasove. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *