Simar - 15.02-17.02.2012. - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar – 15.02-17.02.2012.

By  | 

426598_575327159162409_2123789835_n 15.02.2012.

Staramajka kaze Roli da je zakazala sastanak sa direktorom skole, kako bi pricali o Rolinom povratku tamo. Roli je srecna. One obe odlaze kod direktora, koji ne prihvata da se Roli vrati. Staramajka koristi priliku, kaze mu da nikome nista nije trazila na ovaj nacin, ali to cini sada za svoju snaju. Direktor pristaje, Roli je srecna. Izlaze iz kancelarije, Roli dodirne Staramajci stopala. Odlaze.
Staramajci je hladno, trese se i trazi sal. Simar joj ga donosi, ali je Roli zaustavlja i kaze joj da je on prljav jer ima mrlju. Simar odgovara da Staramajka stalno nosi taj sal, a mrlja ne moze da se skine. Roli joj kaze da je u tom slucaju trebalo da joj donese drugi sal. Roli zatim donese drugi sal i kaze Staramajki da ga je donela svojoj majci, jer joj je ona sada kao druga majka i kaze joj da ga nosi sa sobom.
Simar zove Sidda i pita ga da li je isao da vidi kurira. On joj kaze da ce otici. Odlazi u postu, ali mu kazu da kurir vec dva dana nije dolazio. Ovo sve slusa kurir, zove Staramajku koja u tom trenutku prica sa Manu. Staramajka se skloni u stranu kako bi popricala sa kurirom. On joj kaze kako se neko iz njene kuce raspituje za njega. Ona mu kaze da bi trebalo da ode iz grada. Kurir joj trazi novac, ona mu kaze da ce mu poslati do sutra i tera ga da obeca da ce napustiti grad cim ga dobije (novac).

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *