Simar - 15.02.2014. - Khushi-na maska je pocepana!

Indijske Serije

Simar – 15.02.2014. – Khushi-na maska je pocepana!

By  | 

Simar - 15.02.2014. - Khushi-na maska je pocepana!

Simar – 15.02.2014. – Khushi-na maska je pocepana!

Billo govori Sonia-i da ne smatra ovo zatvorom. Zamislil da si na odmoru. Sonia kaže: neću te ostaviti. Ona kaže: prestani biti ljuta, nisam ja tvoj neprijatelj. Ja samo moram završiti neka stara pitanja koja imam s Bharadwaj-evima. Napustit ću te kad sve bude gotovo. Do tad ćeš biti služena od strane vozaču. Ovisi o tebi da li ćeš ovdje biti kao zatvorenik, ili ćeš ovo smatrati svojim domom. Za tebe je bolje da ostaneš smirena. Billo navlači masku, i kaže: izgleda da si završila sa pitanjima? Pusti me da ti dam tvoju hranu. Sonia pita: šta su ti Bharadwaj-evi uradili ? Billo kaže: duga je to priča, reći ću ti neki drugi put.
Sonia kaže: ti nikad nećeš biti uspješna. Billo kaže: ovdje nema nikog da ti pomogne. Sonia pokušava da je uguši, ali ona bježi i kaže: ako ovo ikad više napraviš tvoj muž Sankal i njegova porodica će platiti za ovo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Billo izlazi iz auta i ugleda na ogledalu da je njena maska uništena oko vrata. Ona se pita šta da radi sad? Ona pokušava da sakrije iza svog sarija. Ona ulazi u dnevnu sobu gdje sjedi Simar s Anjali. Ona kaže da će posumnjati ako budeš išla ovako. Simar kaže Ajali vratit ću se za koji trenutak, idem ti donijeti kekse. Sonia trči u kuću, ali Simar je zaustavlja. Ona pita jesi li završila sa svojim poslom?
Sonia kaže: da završila sam. Izabrala sam neke sarije za tebe. Sonia kaže: moj sari je malo labav, idem ga popraviti.

Sonia ulazi u sobu, i veoma je sretna kad vidi da Sankal nije u sobi. Ona zaključava vrata, skida masku i ugleda da je izrezana. Rupa je poprilično velika. Ona se pita šta će se sad desiti. Samo osoba koja je ovo napravila može ovo i da popravi. Roli kuca na vrata i pita je da siđe dolje. Mata ji je zove. Ona kaže: doćiću za koji trenutak. Billo zove ponovo. Ona pita: gdje si bio do sad. Možeš li molim te doći. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *