Simar - 15.11.2013. - Sid i Prem prekidaju venčanje!

Indijske Serije

Simar – 15.11.2013. – Sid i Prem prekidaju venčanje!

By  | 

capture-20131116-142219

Simar – 15.11.2013. – Sid i Prem prekidaju venčanje!

Glavni ministar dolazi sa policijom. Attul i Meghna ga primaju. Meghna mu se zahvali što je došao i dočekuje ga unutra.

Simar ulazi u kuću sa leve strane, Meghna sa desne. Malo fali da se sretnu kad Prem povuče Simar za ruku. On kaže da kad su videli auto glavnog ministra, svi su se sakrili. Simar kaže da je mislila da će sa prozora videti sve, jako je zabrinuta za Roli, pa nije mogla da se zaustavi. Prem kaže da će sve biti u redu.

Meghna predstavlja Šorija glavnom ministru. Ministar mu kaže da je impresioniran njegovim radom za obespravljene žene, oni žele da on učestvuje na izborima. Meghna kaže Šoriju da je njegovo venčanje ispalo veliki blagoslov za njih. Tina se ubaci, kaže da će to promeniti sudbinu Singhaniya. Meghna kaže da ide po Sonyia-u, ali Tina odgovori da će ona. Meghna klimne glavom, Tina ode. Mano vidi mladu prekrivenog lica u hodniku. Kaže joj: “Roli, hvala bogu da si spremna, ali zašto stojiš tu sama? Da li je sve spremno? Da li si joj rekla da treba da pusti snimak?”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sklapanje braka počinje. Mano dovodi mladu. Meghna je upoznaje sa glavnim ministrom. Pandit kaže da kasne. Staramajka, Sudžata i ostali su takođe u sali. Mano brine gde je Janvi. Simar kaže da je to zadnji deo plana, Roli će zaustaviti venčanje, a oni će ih pitati. Sudžata pita kakva je ona majka, videće ćerkinu kuću razorenu. Pandit daje venčani venac i Šorija i mlada ga stavljaju jedno drugom. Svi su zabrinuti zašto Roli ne zaustavlja. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *