Simar - 16.01.2014. - Soniya ostavlja pismo Simar!

Indijske Serije

Simar – 16.01.2014. – Soniya ostavlja pismo Simar!

By  | 

Simar - 16.01.2014. - Soniya ostavlja pismo Simar!

Simar – 16.01.2014. – Soniya ostavlja pismo Simar!

Soniya je uporna da neće otići dok lično ne razgovara sa Sidom. Simar kaže da ovo neće biti dobro. Uma kaže zašto im ne kažu da ih je kidnapovala. Staramajka kaže zato što nije mogla da rizikuje njihove živote. Uma kaže da to znači da to nije u njihovu korist. Soniya insistira da razgovara sa Sidom. Spiker najavljuje Sidov poziv na drugoj strani. Sid poziva i Roli ga pita kako je, kako su svi. Meghna kaže da da Soniyi da razgovara sa njim. Soniya ga pita gde je. On odgovara da je van grada na venčanju sa porodicom, a tu nije bilo mreže. Soniya kaže inspektoru da joj je žao zbog svega ovoga. Inspektor se izvinjava Simar i Roli. Meghna pita da li mogu da joj pomognu sa pakovanjem Šorijinim stvarima inače će je prozvati lopovom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Soniya pita da li može da uzme vodu. Simar kaže da će joj ona doneti. Soniya kaže da će sama uzeti. Ona odlazi u kuhinju i Meghna kaže da mu je ona rekla da zove. Soniya sluša to. Simar kaže da to nije njihova greška. Meghna kaže da im oprašta. Soniya dođe i Meghna kaže da ne može da nađe Šorijev sat. Soniya kaže da treba da ode sad. Ona ode. Meghna kaže da joj donesu čaj. Roli kaže da će ga ona doneti. Ona pravi čaj i ugleda papir na povrću. Pita se šta je to, gleda u njega. Simar dođe, pita je šta radi, neka požuri. Ona ugleda papir. Na njemu piše: “Simar, znam da ste u nevolji i ja mogu da vam pomognem. Samo napišite na papiru kao što je ovaj i ostavite ga u hramu, ja ću ga uzeti.” Roli kaže da ne bi trebale da izgube ovu šansu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *