Simar - 16.11.2013. - Roli govori istinu pred svima!

Indijske Serije

Simar – 16.11.2013. – Roli govori istinu pred svima!

By  | 

capture-20131117-193748

Simar – 16.11.2013. – Roli govori istinu pred svima!

Šorija kaže Bharadvaj porodici da idu, jer će se venčanje sigurno desiti. Roli trčeći dođe i kaže da se ovo venčanje ne može desiti . Svi su šokirani videvši Roli / Soniyu . Šorija podiže veo mladi i šokiran je videvši  Janvi. On joj kaže da joj je rekao da mu ne prilazi, šta će onda ona tu . Meghna je takođe iznenađena i pita je kako ona može da se venča za Šoriju ovako, iskoristivši Soniyu . Ona nastavlja govoreći da oni i Janvi i njena porodica nisu Isti stalež / nisu ista klasa za razliku od njih i Soniye . Zatim kaže Janvi da se izvini i ode . Janvi kaže da danas ne ide nigde . Meghna kaže da je do sada ljubazno pričala zbog svih gostiju ovde, ali izgleda da ona ( Janvi ) I njena porodica ne zaslužuju to. Ona zatim kaže Roli / Soniyi da je sigurna da joj je Janvi pretila i zaključala je u sobi, zatim je došla i zauzela njeno mesto u hramu. Nastavlja da treba samo jedna njena ( Soniyina ) izjava i ona ( Janvi ) će biti uhapšena . Šorija kaže ne samo nju, već celu porodicu, jer su i oni umešani u plan. Meghna kaže Roli/Soniyi da se ne plaši od Bharadwaj-evih jer nemaju status pred njima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Roli se seća njenog i Maninog razgovora sa Janvi, kad su joj rekla da se skoncetriše na plan i Janvi je pristala. Kasnije, dok je Roli sipala sebi čaj, prosula je po haljini i izašla da očisti. Prikazuju Janvi kako se obukla kao mlada i kaže: „Izvini Roli, ali ja moram da slušam svoje srce“. Ona zatim zaključa vrata sobe. Roli vrišti za pomoć, ali nema nikog u blizini. Napolju, venčanje u toku. Unutra, Roli kaže da neće dozvoliti da napravi tu grešku i pokušava da otvori vrata. Šorija i Janvi počinju 5 krug. Roli nekako uspeva da otvori vrata i trči napolje.

Meghni se gadi delo Janvi i njene porodice. Prem viče na nju, ali ga Meghna ućutka. Ona zatim kaže Roli/Soniyi da je Janvi jurila Šorija, a on je odbio da je oženi, ali ona i dalje nije otišla iz njegovog života. Janvi joj kaže da ne laže, ona (Janvi) je već udata za Šorija i to je bila njegova želja, a danas je ovde da bi tražila svoje pravo. Šorija kaže da Janvi laže i pita je zašto ga okrivljuje bez razloga. On uhvati njenu ruku i vuče je napolje. Sid i Prem staju na njihov put i kažu mu da pusti Janvinu ruku. Roli/Soniya kaže da Janvi ne ide nigde. Meghna je iznenađena. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *