Simar - 16.12.2013. - Roli se vraća kući!

Indijske Serije

Simar – 16.12.2013. – Roli se vraća kući!

By  | 

Simar - 16.12.2013. - Roli se vraća kući!

Simar – 16.12.2013. – Roli se vraća kući!

Roli se okreće i ugleda čoveka sa upaljačem. Pita ga ko je on i traži da joj odgovori. On kreće da joj prilazi. Ona mu kaže da ostane daleko od nje. Zatim padne na pod, jako je uplašena, viče da ostane daleko od nje.

Janvi ulazi u sobu i ne nalazi Šoriju tu. Ona gleda u toaletu ali on nije tamo.

Roli ulazi u kuću i vidi da su svi zauzeti sa Šorijom. Ona brine kako je Šorija došao tu pre nje, bio je u džungli. Simar ugleda Roli. Ona pita Roli gde je bila, šta joj se desilo. Svi se zabrinu. Achna se takođe pojavi tamo. Karuna pita Roli zašto plače. Mano je pogleda, njena ruka krvari, moli je da joj kaže šta se desilo. Roli pogleda u Šoriju a zatim zagrli Simar. Šorija gleda u nju zbunjene face. On pita kako se to desilo. Roli im ispriča sve (sem da misli da je to Šorija) i kaže da je došla nakon mnogo trčanja. Mano kaže Roli da je jako hrabra. Ona je zagrli. Staramajka je u suzama. Sudžata kaže hvala Bogu da je dobro, a zatim kaže Simar da je odvede u sobu. Roli pogleda u Šorija koji je i dalje zbunjen. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *