Pijuš se preruši u nekog drugog, dobija posao u Baradvađ kući!

Indijske Serije

Simar (1617. ep.) 26.09.2016. – Pijuš se preruši u nekog drugog, dobija posao u Baradvađ kući!

By  | 

capture-20160927-194938Pijuš se preruši u nekog drugog, dobija posao u Baradvađ kući!

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Pari kaže Rađu da ode u Staramajčinu sobu. Rađu joj kaže da sortira odeću. Kuši veli da je pitala za milkšejk. Uma pita gde su Satuove cipele. Rađu kaže da mu je dosta, ne može više da radi ovde. Kuši pokuša da ga kupi i veli da će da mu poveća platu. Rađu veli da mu ni plata nije potrebna, zatim odlazi. Kuši pita šta će sada da rade. Anđeli dođe do stola i pozove Rađu-a da donese doručak. Kuši kaže da niko neće dobiti doručak. Uma se ubaci i saopšti im da je Rađu dao otkaz. Amar pita za razlog Rađuovog otkaza, i ko će sada da obavlja kućne poslove? Simar kaže da jeste u tome stvar, ali da neko sada mora da spremi doručak. Kuši kaže da ima glavobolju. Pari se isto izvlači da je bole stopala. Uma isto veli da je stomak boli. Satu kaže da će oni doručkovati u kancelariji. Simar veli da će nešto ona da spremi. Rađinder veli da po pravilima, ona ne može da ide u kuhinju. Simar kaže da nijedan zakon nije iznad gladi njene porodice. Ona zatim uđe u kuhinju, priseti se starih vremena tamo. Ona kuva doručak za sve. Pari veli da Kuši da se Simar vratila da započne svoju vladavinu ponovo. Kuši joj veli da i sluge rade u kuhinji, a ona (Simar) nije ništa manje od služavke. Rađinder prokomentariše da nakon mnogo godina osećaju miris Simarine hrane. Nedostajao im je ovah miris tako dugo. Simar svima servira hranu. Staramajka joj da nešto novca i veli da je to njen poklon.
(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *