Prem i Simar se spremaju za odlazak na ,,Garba" noći!

Indijske Serije

Simar (1627. ep.) 07.10.2016. – Kuši govori Anđeli svoj plan, Simar i Prem se spremaju za odlazak na ,,Garba” noć, sa Anđeli!

By  | 

capture-20161009-163400Simar i Prem se spremaju za odlazak na ,,Garba” noć!

Prevod: Jovan. Hvala. 😀
Anđeli briše/čisti pod u kući. Ona se gadi od toga i kaže: ,,Nisam nikada mogla da zamislim ovo…Moji nokti…Moj manikir…” Prem dolazi tu i gleda je: ,,Ja sam veoma ponosan na tebe.” Anđeli: ,,Hvala, tata.” Prem: ,,Moja kćerka je odrasla osoba. Pitaj šta god želiš.” Anđeli: ,,A da li ćeš mi dati/dozvoliti to?” Prem: ,,Da.” Anđeli: ,,Mogu li izaći napolje? Dosadno mi je sada..” Prem: ,,Možeš…” Anđeli: ,,Hvala ti puno!” On tada pogleda u Simar i kaže Anđeli da prvo pita Simar. Anđeli: ,,Ali ona će mi reći ,ne’.” Simar: ,,Što? Možeš izaći napolje ako želiš.” Anđeli je iznenađena i pita ,zaista’. Simar: ,,Samo ima jedan uslov. Možeš izaći, ali sa tobom mora ići i Piyari zbog tvoje bezbednosti. Ako ti to ne smeta, možeš da izađeš napolje.” Anđeli: ,,U redu.” Simar: ,,Dobro…”
Kod Kapoorovih u kući, Roshni plače u sobi. Rohan: ,,Šta se desilo?” Roshni: ,,Zvala sam Piyusha i pitala ga za ,Garba’ festival i on je bio nepristojan i bezobrazan, rekao je da neće doći.” Rohan: ,,Pa znaš da je on u tenziji.” Roshni: ,,Mogao je makar da na fin i lep način kaže ‘ne’.” Rita je ispred vrata sobe i sluša ih. Rohan: ,,Hajmo u šoping!” Rita: ,,Da, kupi novu haljinu za ‘Garba’.” Roshni gleda. Rohan: ,,Neću igrati Garaba sa tobom ako ne kupiš novu haljinu.” Roshni: ,,Hajmo!” Rita kaže: ,,Moram izbaciti tog Piyusha iz njene glave…”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *