Simar i Roli vode decu u letnji kamp!

Indijske Serije

Simar – 17.06.2014. – Simar i Roli vode decu u letnji kamp!

By  | 
Simar i Anđali

Simar i Anđali

Staramajka razgovara telefonom sa Sankalpom koji je odveo sina (mali se zove Pratam – prim.prev.) sa Kuši u bolnicu. On obaveštava Staramajku da je maleni pod opservacijom. Sudžata pita šta mu se zapravo desilo. Staramajka odgovori da su u pitanju efekti koje promene vremena imaju na decu, on je mali, ima samo godinu dana. Vratiće ga kući do uveče. Roli trči za Anđali sa čašom mleka. Mala neće da ga pije. Roli pita Staramajku kako je Pratam. Ova joj kaže da mu je sada bolje. Anđali pita šta je njenom bratu. Staramajka joj kaže da je postao slab jer nije pio mleko, zato su ga vodili doktoru. Doda kako je njihova Anđali dobra i pije mleko svaki dan, zato je zdrava. Anđali viče da neće da pije mleko. Pari u sebi pomisli kako postaje zabrinuta za Surbi, pojma nema kako će se ona izboriti s Anđali. Mano kaže da je ubeđivanje Anđali da popije mleko poput penjanja na Mont Everest. Svi ubeđuju malu da pije, ali ona i dalje ne želi. Staramajka i Sudžata kažu Roli da je pusti, popiće kasnije, kad ogladni. Roli kaže da će možda popustiti ako svi budu insistirali da popije, nema šanse da ga popije kasnije. Priča im kako je mala dan ranije prosula mleko u činiju za ptice, na terasi. Rekla je da će ptice leteti višlje ako popiju mleko. Svi se dive. Mano kaže Roli da uskoro više neće morati da trči za njom, Surbi još malo pa dolazi, pa će preuzeti obaveze oko Anđali. Roli je uverena da će se Surbi lepo slagati sa devojčicom. Pari prokomentariše kako Surbi obožava decu. Roli opet tera Anđali da popije mleko, ali ona opet neće. Dolazi Sid, namigne Roli pa je pita zašto muči Anđali, neka je ne tera da pije mleko. Roli uzvrati namigivanje, pa kaže da neće. Doda da je mislila da je Anđali porasla i da može da ide u letnji kamp. Anđali hoće da ide tamo, ali Roli kaže da tamo idu samo deca koja piju mleko i to sama, i sama vode računa o sebi, a ona to ne radi čak ni kući. Anđali traži mleko. Popije ga. Svi aplaudiraju i smeju se. Sudžata misli da je Anđali premala za kamp, ali joj Roli objasni da u taj kamp idu deca od 3-5 godina i jedan od roditelja ostaje uz dete. Pari se nudi da ide sa Anđali, ali je Sudžata i Mano pitaju kako da ide ona, njen Arav neće moći bez nje. Roli je bolji izbor, neka ide ona. Sid odvodi Anđali, treba da ide u školicu. Staramajka zove Sudžatu i Mano u svoju sobu da razgovaraju o Premovom venčanju. Odlaze. Pari i Uma se žale kako Roli već ima ključeve od kuće, a sad će još i da ide u letnji kamp da uživa, dok će one da se dosađuju kući. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *