Kod Kartika dolazi neka devojka!

Indijske Serije

Simar – 17.07.2014. – Kod Kartika dolazi neka devojka!

By  | 
Kuši, Aditi i Surbi na setu

Kuši, Aditi i Surbi na setu

Sanđu, Savita, Simar i Vikrant treba da idu na večeru. Kartik kaže Sanđu da će i on doći ubrzo, samo da završi neki posao. Simar u sebi razmišlja kako Kartik s jedne strane voli svoju porodicu, a s druge uništava tuđe živote. Njegova prošlost će danas da ga primora da prizna svoje zločine. Nakon tog dana neće više moći da skriva istinu od sveta. Svi odlaze sem Kartika koji ostaje sam u kući. On pozove neku osobu, kaže mu da pošalje nekoga, sve je spremno. I hoće kompletnu isplatu. Roli i Aditi vide da su svi otišli. Roli pita Aditi gde je devojka koja će glumiti Sunainu. Aditi hoće da je pozove, ali shvata joj se ispraznila baterija. U telefonu je bio devojčin broj. Roli se pita šta će sada. Aditi reši da ona uđe u kuću i proveri šta se dešava. Roli je zabrinuta za nju. Aditi joj kaže da ne brine, Kartik je neće videti i ništa joj se neće desiti. Ulazi u kuću. Roli se moli Bogu da je čuva.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kuši razmišlja kako će joj Roli umaći ako ne bude pazila. Čudno joj je što je večerala pre 21h i odmah otišla u svoju sobu. Nešto se tu dešava i ona mora otkriti šta. Ode do Roline sobe i vidi da je na vratima okačen znak “Ne ometaj!”. Vrata su zaključana. Kuši ode do recepcionera, kaže mu da hoće da popriča sa menadžerom. Menadžer dolazi. Kuši smišlja priču, kaže da je njena jetrva u sobi 203, odmara jer se ne oseća dobro. A ona, Kuši, je zaboravila svoj lek u njenoj sobi. Pita može li dobiti ključ od sobe kako bi bez uznemiravanja jetrve uzela svoj lek. Menadžer se izvini, ali kaže da ne može to uraditi bez dozvole gosta. G-đa Roli im je naglasila da ne želi da je uznemiravaju.

Aditi se ušunjala u kuću, vidi da Kartik nekoga čeka. Pita se koga čeka. On sedi sa nekom kutijom. Dolazi neki auto, zaustavi se pred kućom. Iz njega izlazi neka devojka sa akten tašnom (liči na poslovnu pratnju). Roli se pita ko li je ona. Kartik otvori toj devojci vrata i ona uđe. Kaže da se zove Nataša. Kartik se takođe predstavi. Aditi se pita ko je ta devojka i šta je naumio Kartik. Nataša ugleda kutiju. Kartik joj kaže da ju je očekivao. Sipa joj piće, namerno joj ga, ali kao slučajno, prospe na haljinu. Izvinjava se. Pokaže joj gde se nalazi kupatilo. Ona krene, a on za njom. Aditi je sve videla. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *