Simar (1773. ep.) 18.03.2017. – Prem je mrtav?!

Indijske Serije

Simar (1773. ep.) 18.03.2017. – Prem je mrtav?!

By  | 

Prem je mrtav?!

Prevod: Anabela. Hvala! 🙂

Simar pita inspektora da li je saznao nešto o Premu. On: “Žao mi je, ali Prem više nije na ovom svetu, mrtav je.” Svi su zapanjeni, počnu plakati. Piyush moli Simar da se kontroliše. Simar veli da nije istina da je mrtav, ne može da poveruje. Inspektor joj daje Premovu košulju, i doda da su novčanik i košulju pronašli u blizini Premovog leša. Simar ukapira da je to ista košulja koju je Prem nosio kada su se poslednji put videli, počne da jeca od tuge. Kaže da ovo ne može biti istina. Staramajka plače. Simar: “Staramajko, ne plačite, ja sam ovde. Ja sam živa, to znači da je i on. Neka me niko ne teši, Prem mi je obećao da će se vratiti. Ja sam živa, to znači da je i on. Obećao je da me nikada neće ostavitu samu. Obećao mi je to pred Boginjom.” Inspektor: “Za dva dana ćemo imati izveštaj i saznati čiji je leš u pitanju.”
Vikram: “Zašto napuštaš kuću zbog sitnice?” Anđeli: “Bio je moj čitav život u pitanju. Moja karijera je uništena. Ona Neeli i svi tamo su me vređali. Samo zbog tebe.” Vikram: “A šta je sa time što sam ja bio uvređen?” Anđeli: “Srce me je bolelo kada su te ljudi nazvali vozačem. Ja ništa nisam namerno uradila, ali ti si sve učinio pri svesti. Zar ne znaš još uvek sve? Naterao si me da budem deo tog takmičenja.” Ona krene, Vikram joj kaže da stane. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *