Simar 18.02.2014. Khushi predstavlja Boby kao svoju rođaku i doktorku!

Indijske Serije

Simar – 18.02.2014. – Khushi predstavlja Boby kao svoju rođaku i doktorku!

By  | 

capture-20140218-212218

Simar – 18.02.2014. – Khushi predstavlja Boby kao svoju rođaku i doktorku!

Simar kaže mi smo ovdje s Jahnvi. Gospođa kaže: djetetu će uvijek nedostajati otac, bez obzira što vi kažete. Mata ji kaže: Mi te poštujemo ali zamoli ćemo te da završiš ovdje. Mislim da je Jahnvi donijela pravu odluku, ponosna sam na nju. Mi smo ovdje za nju. Roli kaže ona je tako fina. Jhanvi kaže dobro sam sad.

Khushi traži Boby-a ona ju zove. Simar pita Pari-a je li Jhanvi dobro? Zašto je otišla u svoju sobu?
Oni idu ka Sonia-noj sobi. Boby pokušava da uđe kroz prozor u sobu od Khushi/Sonie. Khushi je tako sretna, u međuvremenu neko kuca na vrata. To je Simar. Verma tetka ih pita da zovu Sonia-u. Simar i Pari dolaze sa njom. Ritual počinje. Khushi je uspela da stavi masku, i izvela Boby iz sobe. Gosti odlaze. Khushi je sretna i na sigurnom je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Iznenada čovjek koji je posmatrao, ulazi unutra s Boby i kaže: ova žena je ušla kroz prozor Sankal- ove sobe. Ona mora da je lopov. Mausi ji pita Roli da zovu policiju. Khushi je zbunjena. Svi dolaze i pitaju šta se dešava? Roli kaže da je došla od Sankalo-ove sobe. Khushi kaže Sid, ja ju znam. Ona nije lopov. Ona je moja rodica, i doktor je. Billo kaže ustvari to je navika od Boby još od djetinjstva. Boby kaže: ja ustvari koristim prozor, da idem u njenu sobu da je plašim. Sujata pita gdje ti stanuješ? Boby kaže nemam nikakvo mjesto, ali ću nešto naći. Mata ji kaže možeš ostati ovdje. Boby kaže ustvari ja sam staromodna, i ne želim ostati u sestrinoj kući muža. Mata ji kaže staromodni ljudi nikad ne, kažu starim ljudima. Simar kaže pripremiću ti sobu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *