Simar - 18.11.2013. - Šorija moli za oproštaj!

Indijske Serije

Simar – 18.11.2013. – Šorija moli za oproštaj!

By  | 

Simar - 18.11.2013. - Šorija moli za oproštaj!

Simar – 18.11.2013. – Šorija moli za oproštaj!

Meghna šamara Šorija i kaže mu da umesto da prizna greh, on se raspravlja sa ministrom. Nastavlja da je mislila da je greška Bharadwaj porodice, ali nije, sve je njegova greška, postideo ju je pred celim svetom. Ona zatim odlazi kod Staramajke i izvinjava se i kaže da je mislila da su samo hteli da uzmu novac od njih, ali zna da je sve krivica njenog brata, bila je slepa u ljubavi svog brata. Meghna se izvinjava Janvi što je nije slušala, pita je za oproštaj u bratovljevo ime. Ona zatim kaže Šoriji da se ona borila za sve žene, a njen brat u njenoj kući se igra sa osećanjima jedne žene. Godine su joj trebale da stvori ovo ime, a on je sve to poslao dođavola. Ona zatim kaže Staramajki da se izvinjava, ali joj daje potpuni autoritet da donese odluku. Simar kaže da žele razvod Šorija i Janvi pred svima, tako da Janvi može da živi svoj život sa svim poštovanjem i poverenjem. Šorija sa suzama je u potrazi za poslednji tračak nade u Janvinim očima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Staramajka kaže da je to sve što su želeli i da sad treba da idu. Oni odlaze. Šorija se seća svih trenutaka između njih, od prvog susreta do venčanja. On zamoli Janvi da stane. Janvi i cela porodica se okreće. Šorija klekne: “Tako mi je žao, Janvi. Ne znam zašto nisam shvatio svoju grešku. Samo sam želeo da te kaznim, ali nakon što sam čuo sestru, shvatio sam svoju grešku, molim te, ne napuštaj me. Tako se kajem što sam sve to uradio. Ako mi daš još jednu šansu, ispraviću to.” Simar ga pita šta hoće da kaže. Šorija ustane i kaže: “Danas želim da završim sedmi krug oko vatre pred celim svetom. Molim te, udaj se za mene Janvi”. Svi su zapanjeni. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *