Simar (1854. ep.) 08.06.2017. – Simar spasi Anđeli!

Indijske Serije

Simar (1854. ep.) 08.06.2017. – Simar spasi Anđeli!

By  | 

Simar spasi Anđeli!

Prevod: Anabela. Hvala! 🙂

Simar kaže Anđeli da dolazi. Vikram je pita gde ide. Simar kaže da je Anđeli u nevolji, nazvala ju je. Vikram veli da je tako dramila i pre, ispriča joj šta mu je poslednje uradila. Siguran je da laže. Momak razvali vrata i uđe unutra. Anđeli se sakrije. On kaže da nije trebala da zove policiju, sada neka gleda šta će joj uraditi, ne može da pobegne od njega. On krene na sprat. Anđeli krene prema vratima, ali je on zaustavi. Smeje se i pita je da li je mislila da može da pobegne. Ona uzme vazu, kaže da joj majka dolazi. On se smeje. Anđeli mu govori da se drži podalje od nje. On joj se približi i krene da je dotakne, Anđeli vikne “mama”. Simar ga uhvati za ruku, kaže da jedna majka uvek stigne na vreme da zaštiti svoje dete. Udari ga motkom preko glave i obori na pod. Pita ga kako se usudio da joj pipne ćerku, zar je mislio da je sama? Nastavi da ga udara. Policija dođe. Simar im kaže da ga odvedu i dobro ga kazne. Oni uhapse momka.
Simar pita Anđeli da li je dobro, ona je zagrli i plače. Simar joj govori da se smiri, otišao je. Anđeli joj se zahvali na pomoći. Simar kaže da jedna majka ne prestaje da se brine o detetu, koliko god da je ono daleko. Donese joj vodu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *