Simar (1881. ep.) 07.07.2017. – Pari, Kuši, Uma i Ananiya shvataju da Piyush ne zna da Roshni radi u Baradvađ kući!

Indijske Serije

Simar (1881. ep.) 07.07.2017. – Pari, Kuši, Uma i Ananiya shvataju da Piyush ne zna da Roshni radi u Baradvađ kući!

By  | 

Pari, Kuši, Uma i Ananiya shvataju da Piyush ne zna da Roshni radi u Baradvađ kući!

Piyush padne sa merdevina. Roshni ga pita da li je dobro. On potvrdi. Ona mu se smeje i kaže da izgleda kao iz crtanog filma. On kaže da nije bitno sve dok se ona smeje. On je zagrli i pomazi po licu.
Staramajka kaže da će sutra obaviti veridbu. Svi su srećni. Simar kaže da je to super ideja. Anđeli traži te papire. Staramajka pita gde je Anđeli. Simar kaže da će joj odneti Prasad.
Anđeli pokuša da otvori orman. Simar je traži. Ona dođe u Samirovu sobu. Simar pita Anđeli šta radi tu. Anđeli kaže da je ta soba bila njena, tražila je svoje minđuše. Simar kaže da to nije u redu, neka ih traži kad Samir bude tu.
Staramajka kaže da će danas naručiti i nakit. Oni spreme stvari. Simar i Staramajka prave spisak stvari koje treba da kupe. Anđeli prospe čaj na Samira. Potom mu se izvini. Krišom mu uzme ključeve. On da svoj sako Sanju. On pita gde su mu ključevi, bili su u sakou. Anđeli kaže da ih je upravo pronašla pod kaučom. Samir joj se zahvali. Anđeli uspe da napravi kopiju ključa.
Staramajka pita Samira kada će mu roditelji doći. Samir kaže da su krenuli iz Londona, doći će.
Sanju priđe Roshni i pita je da li joj treba neka pomoć. KB kaže Roshni da radi svoj posao. Sanju pita Roshni zašto trpi sve ovo. Pari pita Sanju zašto priča sa služavkom. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *