Simar - 19.02.2014. - Sonia je pobegla!

Indijske Serije

Simar – 19.02.2014. – Sonia je pobegla!

By  | 

Simar - 19.02.2014. - Sonia je pobegla!

Simar – 19.02.2014. – Sonia je pobegla!

Svi uživaju na večeri za stolom s Boby. Khushi je zabrinuta. Ona kaže: moram se brinuti za nju.
Khushi je u njenoj sobi i misli kako će srediti muža. Tako da ona može kontrolisati celu porodicu. Ona kaže: ja znam sve šta treba, nakon svega bila sam njegova žena i sad sam. Ona ide prema njemu, a u međuvremenu neko pokuca na vrata. Khushi kaže: ko je sad do vraga? To je Boby. Khushi kaže-: Boby idi, i razgovarat ćemo kasnije. Boby kaže: ja želim da razgovaramo o nečemu. Sankal kaže: idi Sonia, srele ste se nakon dugo vremena.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Khushi kaže: šta se dešava s tobom. Ova tvoja neobična djela će da nas uhvate. Boby kaže: zaboravila sam ti reći da tvoja maska nije upotpunosti završena potreban je cijeli dan da bi se popavila. Boby kaže: trebat će 3 do 4 dana. Ona kaže: ja bez toga ne mogu živjeti čak ni sat. Ne brini, dobiću šta želim u ovih nekoliko dana. Prije nego što maska treba da se poporavi.

Vozač donosi Sonia-i doručak, i otvara njene ruke. On sjedne ispred nje. Ona počinje jesti, i u međuvremenu, on dobija poziv. Sonia uzima posuđe, i počinje se kretati. On je u autobusu, i razgovara s nekim. U međuvremenu ona ga gađa posuđem u glavu. On pada na pod i Sonia počne trčati. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *