S-Bairavi pokuša kidnapovati Sanđu, smjesti Samiru

Indijske Serije

Simar (1926. ep.) 05.09.2017. – Bairavi pokuša kidnapovati Sanđu, smjesti Samiru!

By  | 

S-Bairavi pokuša kidnapovati Sanđu, smjesti Samiru

Prem govori da ide u policijsku stanicu da prizna zločin. Simar veli da ne mogu ponovo da ga izgube. Piyush doda da nije podignuta tužba. Prem veli da je svakako počinio grešku. Simar ga zamoli. Prem govori da ne može da živi sa krivicom, neka ga shvate. Simar mu odgovori da ako želi da ide, neka ide, ali ima jedan uslov. Ona želi da ide sa njim. Piyuh isto. Staramajka veli da je sigurna da će istina na kraju da pobjedi.
Arav ulazi, pita šta se desilo. Staramajka mu kaže. Arav ih pita da ne brinu, on će ga izvući uz kauciju.
KB moli Bairavi da je ne izbaci iz kuće. Bairavi joj kaže da će brinuti o kuhinji, ali neka zapamti, ovo joj je zadnja greška.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pretvara se da je uganula stopalo i pošalje Kuši po sprej. Čim ova izađe, Bairavi sa njenog telefona pošalje Sanđu poruku pitajući je da dođe iza kuće, na zadnja vrata. Doda da će to biti zadnji Sanđuin dan.
Sanđu pita Roshni da li može provjeriti kuhinju. Ona potvrdi. Staramajka je pita gdje ide, Sanđu govori da ide malo na svjež vazduh. Staramajka joj kaže da zapali diyu. Ona je zapali, ali diya padne. Sanđu je uplašena.
Samir gleda Sanđuinu sliku. Veli da želi da osvoji njeno povjerenje. Vidi je da dolazi. Pita se zašto dolazi pozadi, izađe i vidi da su mu vrata zaključana. SHvata da je Sanđu u opasnosti. Sanđu doziva KB, shvata da je zamka.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *