Simar - 20.01.2014. - Staramajka ošamari Pari!

Indijske Serije

Simar – 20.01.2014. – Staramajka ošamari Pari!

By  | 

capture-20140120-180440

Simar – 20.01.2014. – Staramajka ošamari Pari!

Vreme je za sledeći zadatak. Simar se izvinjava. Meghna kaže da je odbila njeno izvinjenje ili da obave zadatak ili će njihova porodica biti ubijena. Pari kaže da će biti ubijeni zbog ove greške Roli i Simar. Staramajka kaže da one rade toliko mnogo za njih i samo jedna greška je promenila njeno mišljenje. Pari kaže da je njihova porodica na lomači. Roli i Simar se izvinjavaju Meghni. Simar kaže da je to bila njihova greška, neka ubije njih. Meghna kaže šta bi bilo zabavno u ubijanju njih, ona želi da vidi njihovo razočarenje kada ubije svakog člana njihove porodice, one će umirati svakog trenutka, svakog sekunda. Simar se baca na njene noge i moli je da ne radi to. Meghna: “Sad imate jedan sat, imate zadnju šansu. Sad je upravo 10:00. Vama se zaista svidela igra pismo pismo. Hajde da igramo to. Napisala sam neke beleške, prvo će vas odvesti na jedno pa na drugo mesto i tako dalje. Poslednje će vas odvesti do vaše porodice.” Roli kaže da će uraditi sve za svoju porodicu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Soniya pita vozača gde je poruka. On kaže da tamo nije bilo poruke, siguran je. Detektiv poziva i kaže joj zadnja dešavanja. Ona planira da kaže to Roli i Simar.

Meghna daje prvu poruku Roli i Simar, tu je trag. Simar i Roli pokušavaju da shvate. Sonya poziva Roli. Ona se javlja i oslovi je sa imenom. Meghna joj otme telefon i kaže Soniyi da se ne meša u ovo. Sonya joj kaže da joj dozvoli da priča sa Roli inače neće biti dobro za nju (Meghnu). Meghna daje Roli telefon i Sonya joj kaže za detektiva. Roli kaže da imaju samo jedan sat za njihovu porodicu, da ih ostave same. Soniya shvati. Ona prvo planira da kaže policiji, ali onda shvati da to nije dobra ideja. Pita se šta treba da uradi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *