Simar (2010. ep.) 01.01.2018. – Simar ne pronađe kutiju!

Indijske Serije

Simar (2010. ep.) 01.01.2018. – Simar ne pronađe kutiju!

By  | 

Simar ne pronađe kutiju!

Sanđana razmišlja da odveze auto čak i ako Samir ne pođe sa njom. Samir hoda putem kad mu neko kaže da mu je pertla na cipeli odvezana. Samir se savije da je zaveže, kad Sanđana naiđe u autu. Auto samo što ne udari Samira, ali Simar ga spasi u pravi čas. Simar kritikuje Sanđanu što loše vozi. Samir je u šoku.
Pari se izvinjava Staramajci. Staramajka kaže da ona iznova i iznova ponavlja iste greške i doda da je ona starija od Sanđane, Sanđana je oslovljava sa “strina”, a ona je ipak podstiče na loše. Staramajka nosi šal koji je Pari videla u videu i uplaši se. Staramajka je pita šta se desilo. Pari je gurne. Na Staramajku utiče kutija i ona pita Pari šta želi da postigne i zašto želi da rasturi porodicu. Pita je na šta želi da podstakne Sanđanu. Pari joj kaže da se skloni i uplaši se. Ona kaže da će napustiti kuću. Staramajka kaže da će je ona kazniti. Pari razmišlja da pobegne.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Šal se obmota oko Parinog vrata i ona se guši. Staramajka je ne sluša, kasnije se okrene i pronađe Pari onesvešćenu. Ruka joj padne. Staramajka se zabrine i pozove sve. Simar i Samir dođu kući, kao i Rošni i Pijuš. Prem i ostali pokušavaju da probude Pari. Pijuš takođe pokuša da je osvesti. On kaže da joj se ne čuje puls. Prem je prska vodom po licu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!