Bairavi priznaje svoj plan Sanđani i Simar, Rahul prevari Avni

Indijske Serije

Simar (2050. ep.) 26.02.2018. – Bairavi priznaje svoj plan Sanđani i Simar, Rahul prevari Avni!

By  | 

Bairavini banditi vežu Simar i Sanđanu za stolicu. Bairavi govori Simar da je pripremila sve da uništi njenu porodicu. Simar veli da ih ne može povrijediti pred Mata Rani. Bairavi je pita zar se više nije umorila od ponavljanja, Mata Rani, Mata Rani. Simar veli da Mata Ranino prisustvo ne može nestati. Bairavi veli da će ih uništiti sve njih, uz pomoć onih kojima je dala sklonište. Simar pita šta priča. Bairavi veli da je jedna Avni, a druga njena majka. Simar veli Avni i Hema..Staramajka pita Prema da nazove Bairavi i pita.
Piyush dolazi tu i govori da želi da oženi Avni danas. Prem ga pita šta priča, Piyush veli da ako je ne oženi, Bog će se naljutiti. Staramajka pita ko mu je rekao. Hema dolazi i veli da će se vjenčanje desiti.
Bairavi se smije i govori da je zavjera počela kada je Piyush nestao, dala im je novac da ga nađu i onda su dobile mjesto u B. Kući. Uništila je sina ugovorivši vjenčanje sa Avni.
Hema govori Premu i ostalima da je sanjala ako se Avni ne uda za Piyusha, postaće udovica. Pari je pita kako može to reći na osnovu sna. Staramajka veli da moraju početi sa pripremama. Prem veli da Simar nije tu. Hema govori da je zvala sveštenika, uradiće i ostale pripreme. Piyush insistira da vjenčanje bude danas.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!