Simar - 21.01.2014. - Meenu posećuje Bharadwaj kuću!

Indijske Serije

Simar – 21.01.2014. – Meenu posećuje Bharadwaj kuću!

By  | 

1530365_759445047417285_1593179986_n

Simar – 21.01.2014. – Meenu posećuje Bharadwaj kuću!

Roli kaže da postoji samo jedan način, da razbiju katanac, nemaju vremena. Ona udara katanac kamenom. Verma dođe i pita šta one rade, kaže da je otišla u prodavnicu i one su mislile da pokradu njenu kuću. Roli je pita kako može to da pomisli, kaže da su prolazili i čuli neke zvukove, možda je krađa u pitanju. Oni svi odlaze unutra da nađu lopova dok Roli i Simar traže trag. Simar kaže da je možda to bio nesporazum, možda je mačka ili tako nešto. Koomšija kaže Simar i Roli da su divne, brinu o svojim komšijama.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Simar kaže Roli da pročita opet. Tu piše: “Gde ste ovo našle, tu nije ništa specijalno, glavna stvar je sa vlasnikom.” Simar kaže da je to o Vermi. One odu u kuhinju i kažu Vermi da će joj skuvati čaj. Roli traži okolo. Ona vidi tašnu i uzima je, proverava je, nema ništa unutra. Verma kaže Simar da uzme čaj a ona će proveriti povrće. Roli se pita gde drugde može trag biti. Ona vidi pismo na torbi povrća. Simar pita Vermu da joj kaže njen omiljen recept za krompire. Roli iznese povrće napolje. Ona pokaže Simar poruku koja onda pokuša da se oslobodi Verme. U poruci je napisano o hramu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *