Simar - Verma kaže porodici da je nešto ukradeno iz njihove kuće!

Indijske Serije

Simar – 21.02.2014. – Verma kaže porodici da je nešto ukradeno iz njihove kuće!

By  | 

1796483_768702016491588_1454543231_n

Simar – 21.02.2014. – Verma kaže porodici da je nešto ukradeno iz njihove kuće!

Billo shvata da se šminka topi na toploti. Ona kaže da trebam ići prije nego me neko vidi. Ona počinje da glumi da se osjeća loše. Simar kaže idi i odmori se u svojoj kući. Sonia odlazi u svoju sobu. Ona saznaje da je njena soba zaključana. Ona se pita ko je unutra kad je Sankal dolje. Iznenada vrata se otvaraju. Vozač je uvodi unutra i kaže ja sam. Ona kaže: šta ti radiš ovdje, i gdje je Sonia? On joj pokazuje onesvještenu Sonia-u. On kaže: svi ljudi su došli ovdje, prije nego sam mogao otići. Ona kaže moraš je odvesti odavde, prije nego neko dođe. Iznenada Simar dolazi i kuca na vrata. Billo je napeta. Ona kaže mora da je Simar. Vozač kaže: šta da radimo sad madam. Ona kaže pusti me da razmislim. Ostavljaju Sonia-u da leži na krevetu. Vozač otvara vrata i krije se. Simar ugleda Sonia-u na krevetu. Billo je tako zabrinuta. Simar misli da ona spava. Ona odlazi. Billo pita vozača da odvede Sonia-u u gostinjsku sobu. On kaže uredu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Jhanvi grli sve. Billo se pita kako da izvede pravu Sonia-u i vozača izvan kuće. Roli pita Sonia-u kako se osjeća sad ? Ona kaže puno bolje. Boby ulazi unutra. Simar kaže ti si brza Boby. Boby kaže čini se kao da se to danas događa. Boby ide do gostinjske sobe, ali Sonia ju zaustavlja.

Svi ugledaju Boby na podu. Uma kaže porezala sam ruku zbog sjeckanja povrća, mislila sam da pokažem Boby ali ona se onesvjestila kad je ugledala krv. Mata ji pita Pari-a da stavi led na Umi-nu posjekotinu. Billo kaže Mata ji odvedi Boby u moju sobu. Ja ću brinuti o njoj dok Sankal ne dođe. Mata ji pita Prem-a i Satu da odvedu Boby-a u Sonia-ninu sobu. Oni je vode tamo. Jhanvi provjerava Boby. Billo kaže to je dobro sad možeš biti zauzeta s Buby dok ja provjerim vozača. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *