Simar - 21.11-23.11.2011. - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar – 21.11-23.11.2011.

By  | 

shoaib600 21.11.2011.

Staramajka shvata da je sve to zamisljala (scenu od kad je Prem okupio sve pa do trenutka kada je stavio Simar Sindoor).Ona smislja pakleni plan.
Staramajka poziva Simar u sobu i Simar ugleda neke papire i Staramajka joj potvrdi da ce se odreci Prema i da ce ga izbaciti iz testamenta.Simar je moli da to ne radi i da je ova porodica Premov zivot.Staramajka joj kaze da od nje zavisi sta ce uraditi.Simar joj obeca da ce uraditi sve sto zeli.Staramajka se zadovoljno osmehne i isprica joj svoj plan.Simar je zapanjena i pita je kako je to moguce.Staramajka joj kaze da je na njoj odluka i da ce je cekati sutra ujutru.Simar odlazi.Dok ide u sobu,srece Prema i on joj govori da ce sutra otici iz kuce.Simar sa suzama u ocima odlazi u sobu.Oboje se secaju zajednickih trenutaka…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


22.11.2011.

Simar prica Roli da Prem hoce da sutra odu iz kuce.Roli joj kaze da je tako najbolje jer ce moci da budu zajedno.Simar je sa nevericom gleda.
Kasnije,Simar odlazi kod Prema koji spava i govori u sebi:
“Istina je da te mnogo volim,ali ne mogu da gledam kada je tvoja porodica tuzna.”
Ona skida lancic sa slovima PS (Prem i Simar) koji joj je on dao i stavlja ga nocni stocic,a zatim odlazi.
Simar odlazi kod Staramajke.Staramajka joj kaze da je mislila da nece doci.Simar joj kaze da mnogo voli Prema i da ce sve uraditi za njega.Staramajka se zadovoljno osmehne.
Prem sanja da trci za Simar,ali da nikako ne moze da je stigne,a na kraju ona nestane.Kada se probudi,on ugleda lancic i pita se odakle on tu…

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *