Meghna hoće da uguši porodicu gasom!

Simar

Simar – 22.01.2014. – Meghna hoće da uguši porodicu gasom!

By  | 
Roli i Simar

Roli i Simar

Prevela: Tempesta

Simar iznenada zaustavi auto. Kaže Roli da nešto nije u redu sa kolima, hajde da provere. Shvataju da im se izbušila guma. Roli se pita šta sada da rade. Nema šanse da će naći negde prevoz. Iza njih staje jedan auto. To je Sonya. Simar joj kaže da im je potrebna njena pomoć, nemaju vremena. Moli je da im da njen auto. Soniya kaže šoferu da im da ključ. Neka one odu do planine, a ona će pozvati policiju. Simar je moli da ne čini to. Roli joj kaže da pozove policiju ako se ne budu javile za 15 min. Attul ugleda auto i javi Meghni da se bliže litici. Meghna kaže da je dokazano da one mogu stići bilo gde zarad svoje porodice, ali ko će sada njih spasiti.
Sudžata se moli Bogu da spase Simar i Roli, da nekako saznaju da ih je Meghna prevarila. Oni su tu, u kući. Meghna kaže kako se one približavaju litici i tu će ih snaći smrt. To je poslednji deo igre. Svi su jako zabrinuti.Meghna nastavi da je to pravilo, rat se završava na mestu na kome je i počeo. Da li se sećaju, Šorija je tamo poginuo, i oni će izgubiti Simar i Roli zauvek. Danas će njena osveta biti gotova. Porodica Baradvaj biće uništena.
Sid: “Ako im se nešto desi, onda…”
Meghna: “Onda šta?”
Smeje se. Meenu je čuje, pita se zašto se smeje toliko. Zove Simar da pita gde je hrana za Anjali. Javlja joj se Roli. Meenu je pita gde su. Kaže im da je ona kod njih kući, a tu je i rođaka Meghna. Simar je moli da je posluša, neka izađe iz te kuće i ode kod teta Verme. Prekida poziv. Simar kaže kako bi Meghna trebala biti na litici, zašto je kući onda. One pričaju o tome kako im je Verma rekla da je Meghna dolazila kod njih kući kada nisu bile tu i o tome što im je majka rekla da se smejala i pričala s ogledalom. Roli kaže da nešto nije u redu. Simar odgovori da je možda otišla kući da instalira kameru. Roli kaže da je za to potrebno par sati. Sigurno će posetiti mesto gde se nalazi njihova porodica. Simar joj kaže da je u pravu, možda je zarobila porodicu u kući. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *