Simar -22.02.2014. - Porodica planira medeni mesec za Soniu i Sankala!

Indijske Serije

Simar – 22.02.2014. – Porodica planira medeni mesec za Soniu i Sankala!

By  | 

1948162_773032069391916_809648801_n

Simar – 22.02.2014. – Porodica planira medeni mesec za Soniu i Sankala!

Verma tetka informiše Mataji da je vidjela nekog čovjeka kako napušta kuću s nekom kutijom. Svi su šokirani. Khushi kaže: ako je neko išao od mojih vrata, ne mora da znači da je on bio lopov. Mausiji kaže Verma tetki da gleda svoja posla, Verma tetka kaže: upravo sam došla da vam kažem šta sam vidjela ne zanima me, Khushi se zlobno smije.
Noć je, Sid dolazi kući, i ugleda mrak u svojoj kući. Roli pali svijetla, Sid ugleda cijelu sobu dekorisanu njihovim slikama. On uzima Roli u svoje ruke, i pita je jesam li nešto zaboravio? On kaže: volim te najviše, Ne mogu se osjećati posebno bez svoje Roli. Roli mu daje halvu, ali Sid kaže moram ići da predam dokument. Roli kaže prvo jedi. Roli kaže prošlo je puno vremena kako nismo razgovarali. Nedostajao si mi. Sid joj ljubi ruku i govori, nedostajala si i ti meni. On odlazi, Roli je tužna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Khushi je u svojoj sobi i govori Boby da zbog nje upada u nevolje. Sid dolazi tamo. Sid daje Sonia-i dokument, i traži potpis od nje. Ona kaže: dat ću ti potpis sutra, prvo moram da pročitam dokumenta. On kaže: uredu i odlazi. Khushi kaže kako da potpišem papire, ja ne znam njen potpis. Ona kaže: vežbaću. Ona počinje vežbati, ali ne može, pre teško je. Boby kaže: samo se smiri, ja ću pokušati, ona pokušava ali pogrešno. One govore: ne znamo njen potpis, šta će se desiti sad.

Jutro je, Roli daje lanč paket Sid-u. Simar kaže: ovih dana nikako te ne viđamo u kući. On kaže: posao je u pitanju. Khushi dolazi tamo s Boby. Sid pita: jesi li potpisala papire? Ona kaže: ne. On pita ima li nekih problema u ugovoru? Ona kaže: ne, problem je s mojom rukom. Ona pokazuje svoju ruku koja je umotana u zavoj. Roli pita šta se desilo? Ona kaže: uganula sam ju prošle noći. Sid kaže ne brini, samo pokušaj. Ona sjedi i uzima olovku. Ona se pretvara da je u bolovima. Svi dolaze tamo i pitaju šta se desilo? Ona im pokazuje svoju ruku. Janvi kaže pusti me da vidim. Janvi pokušava da skine zavoj. Khushi se misli, nema ništa na mojoj ruci, ako ona skine ja ću biti u nevolji. Boby kaže šta radiš Janvi? Umotala sam zavoj malopre, ako ga skineš više će je boljeti. Janvi kaže: u pravu si. Ona ga mota ponovo oko njene ruke. (NASTATVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *